Автор
Woman.bg

Изхвърлете тези вещи от портфейла, ако искате да забогатеете

Има пет неща в портфейла ни, които според древната философия на фън шуй, могат да блокират притока на пари в живота ни. Затова, ако искате да се заредите с повече късмет и финансово благополучие, трябва да освободите портмонето си възможно най-скоро от тях.

Касови бележки

Да, хубаво е да не бързате да изхвърляте касовата си бележка веднага след плащане на сметката, но избягвайте да я слагате и съхранявате в портфейла си. Това ще доведе до хаос и информационен шум, който ще възпрепятства финансвия поток към вас. Ето защо, за да избегнете вероятността от икономически проблеми, фън шуй препоръчва касовите бележки да се съхраняват отделно една от друга на място с по-голямо пространство - например шкаф или кутия.

Фалшиви банкнотни

Сигурно сте чували поверието, че ако държите в портфейла си фалшиви банкноти, това ще привлече богатството в живота ви. Всъщност точно обратното. Фалшивите банкноти отнемат от енергията на стопанина на портфейла и объркват Вселената. Така че, ако разчитате на разни видове бутафорни банкноти и монети, изрязани от някъде или взети от детски игри, да отприщят потока на благоденствието, време е да спрете с подобни илюзии.

Снимки

Колкото и странно да ви звучи, снимките дори и на най-обичаните роднини нямат място в портфейла. Това е така, тъй като всяка снимка има своя определена енергия. А портфейлът от своя страна е тясно свързан с енергията на собственика му. Ето защо всяка външна енергия, внесена в него, може да разруши тази връзка. Предизвиканият хаос пък ще наруши финансовия поток към портфейла.

Лекарства

Всички лекарства, рецепти и предписания от лекарите как да се взимат те, трябва да стоят далеч от портфейла. По-добрият вариант е такива неща да съхранявате в някой шкаф или джоб. Така според поверията парите ще останат непокътнати, а самите ние ще сме по-здрави и енергични.

Стари банкови карти, непечеливши лотарийни билети или изтекли пътнически карти

Всичко, което вече е свършило работата си, не трябва повече да стои в портфейла ви., тъй като това ще отблъсне парите и благополучието ви далеч от вас. Овехтелите и непотребни карти и билети са излишни, а това възпира късмета към вас.

Четете още: Древни практики и ритуали за привличане на пари