Актрисата Олга Куриленко е поредната заразена с коварния коронавирус, който продължава да върлува из цял свят седмици наред. Тревожната новина за здравето на едно от „момичетата на Бонд“ идва само няколко дни, след като Том Ханкс и съпругата му съобщиха, че също са потърпевши от заразата.

Олга, която през 2008 г. се превъплъти в ролята на Камила Монтес, призна че е диагностицирана с коронавирус, седмица след като се почувствала отпаднала за пръв път. Симптомите, които я подтикнали да потърси лекарска помощ, били треска и постоянна умора. В момента красавицата е в пълна изолация, а снощи го доказа с публикация в Инстаграм. Тя използва социалната мрежа, не само за да съобщи, че е под карантина и дори не отваря прозорците на дома си, но и за да призове феновете си да приемат заплахата от вируса сериозно и да предпазват себе си и близките си.

View post on Instagram
 


40-годишната Куриленко издава пред свои приближени и как се бори с коварния вирус. Тя споделя, че приема парацетамол, за да пребори температурата и си хапва повече чесън, за да подсили имунната си система. Също така е засилила приема на витамини, пие много топла вода и вода с лимон.

Последният професионален ангажимент, който Куриленко завърши, преди да разбере, че е от заразените с коронавирус, са снимките към филма The Bay Of Silence. Все още не е известно кои са контактните лица и дали някой друг от обкръжението ѝ също ще трябва да бъде поставен под карантина.



Четете още: Италианска сестра ни разплака: Уморена съм, но оставам до пациентите