След карантината - очакват се хиляди бебета през декември

„Стойте у дома“ някой си изкряска и магазините напускайте завчаска! Предлагаме ви поне за малко да оставим тоалетната хартия и олиото да си почиват на щанда в магазина, преди някои от производителите да са успели да си купят Google и да се отдадем на съвсем различни и повярвайте много по-плодотворни дейности. Те са далеч по-безопасни и приятни от висенето на опашката в супермаркета, където всички се споглеждат като в уестърн филм кой ще кихне пръв. Имате ли представа всъщност колко е хубаво светът да „успокои топката“ за малко и всеки да ви повтаря „стойте си вкъщи“? Честно казано, май не оценяваме страхотните позитиви на настоящата ситуация.

Сега няма сутрешен трафик, няма да се блъскаме в метрото, няма да седим на неудобния стол в офиса, няма да се въртим в чудене кога ще свърши работното време, няма още хиляди неща, които ни изнервят всекидневно. Напротив – сега ставаме точно 5 минути преди официалния старт на работния ден и ако искаме, можем да си стоим по пижама, без никой да подозира за това. Кеф цена няма!И точно сега, в тежки времена на изолация, е най-добрият момент да се гушнем под завивките с любимия човек. Да се изолираме хубаво от света, да се пренесем на нашата си планета на страстта и да не спираме да консумираме любовта си чак до второ нареждане. Та на кого му трябва тоалетна хартия или олио? Сексът му е майката, нека помислим за демографската криза! Какво по-хубаво занимание от оргазъм след оргазъм, а и кой знае – може най-накрая да имаме дупето на мечтите си? Или пък още по-хубаво – бум на бебета!И макар думите ни да звучат шеговито, вярваме че декември 2020 ще бъде месецът на бебешкия плач. Сега двойките имат всички шансове да опитват ли, опитват...без да излизат в обедна почивка или в отпуск. Вярваме, че изолацията и призивите да си стоим дома са най-добрият стимул за мъжете и жените с репродуктивни проблеми. Правете деца, не ръсете зараза по опашките в магазина. Време за пазар винаги ще има, но за толкова много секс – едва ли! Възползвай се, народе!

П.П: Само си представете колко древни ще изглеждате в очите на детето си, когато to порасне и му разкажете в какви романтични времена е заченато.

Четете още: Момиче на Бонд се зарази с коронавирус