Автор
Десислава Недева

Какво правят отделните зодии по време на карантината

Всяка зодия бори скуката по свой собствен начин. Самото отегчение е безобидно, но може да доведе след себе си редица негативни мисли и емоции като самота, раздразнение и дори депресия. Ето защо е жизненоважно да запълним свободното време вкъщи с някои приятни занимания, които да поддържат доброто ни настроение. Нека видим в следващите редове как се забавляват отделните зодии по време на самоизолация.

Овен

Когато е поставен под карантина, Овенът започва да задава всевъзможни въпроси на околните, дори и глупави, само и само да чуе собствения си глас. Става супер общителен и има склонност да се шегува, понякога доста брутално и без капчица съобразителност. Вероятно ще страда и от главоболие, така че му прощаваме неуместните шеги.



Телец

Телецът е мързелив по природа, така че извънредното положение в страната не е особено извънредно за неговия лайфстайл. Въпреки това енергията му идва малко в повече, затова не се учудвайте, ако го видите да чисти и танцува едновременно, както да приготвя екзотични манджи с всичкия ареснал от продукти, които има в хладилника си.

Близнаци

Когато са затворени между четири стени, Близнаците не правят нищо друго освен да обикалят телевизионните канали и да играят компютърни игри. Въпреки че са силно социални персони, Близнаците нямат нищо против да се самоизолират за известно време и да си мързелуват на воля съвсем оправдано. Те са царе и на настолните игри, така че със сигурност няма да скучаете, ако сте част от тяхната фамилия.

Рак

Ако все още нямат котка за домашен любимец, Раците биха осиновили поне една, за да се справят със скуката у дома. Когато са сами и депресирани, те обожават да разговарят със своите малки животинки или четат книги за личностно развитие, за да бъдат максимално подготвени да се справят с новата реалност, когато карантината приключи.

Лъв

Лъвът ще се опита да се държи нормално през първите няколко дни като гледа телевизия, използва социалните мрежи или играе на компютърни игри, но личният контакт е толкова важен за него, че е твърде вероятно да превърне терасата си в място за забавление и търсене на съмишленици в лицето на отегчените съседи от другите балкони в комплекса.



Дева

Девата винаги е искала да стане световноизвестна певица, но когато няма необходимия музикален талант, бързо се насочва към други области, в които да бъде невероятно успешна. Но по време на карантина маските падат и тя започва да извисява гласа си с надеждата да бъде най-прочутата певица поне във входа на блока, в който живее.

Везни

Когато Везните са отегчени и се чудят с какво да запълнят дните си, те обичат да дадат воля на артиста в себе си. Най-често творчеството им се ограничава до това да си правят селфита в банята, но пък накрая винаги има няколко сполучливи кадъра, на които биха завидели и най-опитните фотографи. Друго средство за забавление на Везните може да бъде изпразването на целия гардероб и неговото преподреждане.

Скорпион

Въпреки че обикновено Скорпионите кипят от енергия, те тайно се надяват да имат повече време да си мързелуват. Е, сега имат такова време в изобилие и ще го прекарат основно в леглото. Обичат да спят и да медитират там, но най-вече да упражняват различни секс пози, с които да поддържат добрата си форма.



Стрелец

Стрелците са ужасяващо социални същества и изолацията просто не им отива. Благодарение на широкия си приятелски кръг и развитието на модерните технология, те имат с кого да споделят своите убеждения и преживявания. Когато и това им омръзне, ще изненадат семейството си с вкусна и изискана вечеря, сготвена лично от тях.

Козирог

Козирозите обичат да се възползват от всяка една извънредна ситуация, за да извлекат максимално ползи за себе си и своето семейство. Тези, които имат деца, ще се забавляват с безброй развлекателни и образователни игри и ще се използват пълноценно времето, прекарано със своето семейство. Те са известни със своя работохолизъм и в нормални условия не отдават на домочадието нужното внимание.

Водолей

Водолеите винаги са в крак с новите технологии, така че и в нормална среда те прекарват по-голямата част от времето си в социалните мрежи. В момент на тотално умопомрачение, започват да гледат прекалено много смешни клипчета с различни животни или изтупват от прахта семейни видеа от почивки, на които са си прекарали страхотно.



Риби

Рибите са изключително креативни, затова скуката рядко ги завладява, дори когато им се налага да прекарат дълго време заключени между стените на своя дом. Независимо дали ще измислят сто нови начина да се забавляват с децата си или ще рисуват, пеят и танцуват в хола, няма никакво значение. Важното е, че нивото на стрес по време на самоизолация при тях е нула.

Четете още: Слънцето влиза в знака Овен и носи със себе си промяната