Автор
Woman.bg

Дъщерята на Фатик: Възстановявам се от коронавирус

Две ВИП-дами обявиха, че са дали положителни проби за коронавирус и са в самоизолация. Първите случаи в родния хайлайф са на по-малката дъщеря на Фатик-Адриана Тюркмен и Никол Толева, която пък имаше връзка със сина на Златко Баретата. Красавиците карат заразата леко, без да се паникьосват, но недоумяват как са я лепнали. Те твърдят, че не са пътували наскоро в чужбина, затова предполагат, че вирусът им е предаден от познат. Толева е направила теста в софийска лаборатория, след като разбрала, че нейна близка също е дала положителна проба.

Взели й проба от гърлото и изчакала 48 часа. Нямала симптоми, освен запушен нос и се чувствала леко отпаднала.

View post on Instagram
 

Във ВМА пък минала тест Тюркмен, която чувствала лека тежест в гърдите. И двете са в пълна изолация и прекарват времето в четене на книги, гледане на филми и готвене. Нямат никакви сериозни здравословни проблеми, затова и не пият лекарства, а наблягат на витамините.

Адриана Тюркмен е по-малката дъщеря на Филип Найденов- Фатик. За разлика от кака си Александра, която за постоянно е в САЩ, Адриана живее и работи у нас. Никол Толева пък бе голямата любов на сина на Златко Баретата, който си отиде от рядко заболяване преди да навърши 25 години. Дълго след това красавицата страдаше за Алекс.

Четете още: Български учител в Китай: С дисциплина и взаимно уважение ще се спасим