Автор
Цвета Герчева

Вкъщи сме - сега е идеалното време за личен рестарт

Вкъщи сме си, вече почти сме се примирили с карантината и с всички негативни новини, които ни заливат ежедневно. След повече от 15 дни прекарани насаме или с най-близките ни хора идва и моментът, в който сякаш имаме нужда да помислим трезво и да се попитаме: "А сега накъде?".

Всички си задаваме въпроса как ще се промени животът ни от тук нататък. Притесняваме се за несигурността, за финансовата криза, която всички казват, че се задава, за работата си и за това дали изобщо ще успеем да отидем за седмица на море тази година.

Ние знаем как се чувствате, защото точно по същия начин се чувстваме и ние. Затова създадохме един специален проект, с който искаме да върнем усмивката. Да ви накараме да се замислите за чувствата и емоциите си. Да ви подкрепим по пътя към вашия личен рестарт. Защото във време на криза се раждат най-хубавите идеи. Защото трудностите винаги ни правят по-силни, защото кога, ако не сега е времето да започнете начисто. В любовта, в емоциите, в отношенията си с колегите. Сега е моментът да решите ще се поддадете ли на стреса, или ще заложите на добрата стара максима, че най-тъмно е точно преди изгрев.

Скоро извънредното положение ще свърши и вие имате шанса да излезете от него по-силни, по-мъдри и по-спокойни. Сега е времето, в което може да преосмислите приоритетите в живота си. Защото какво струват няколко чифта нови обувки и скъпа чанта в сравнение със здравето и спокойствието ни?

Задавате си тези въпроси, нали? Именно затова ви каним да се включите в нашата специална "Мисия Рестарт", която този сезон е посветена на хармонията вътре в нас. В рамките на няколко седмици ще ви срещнем с психолог, който ще ни даде съвети как да се справим със стреса и защо е толкова важно именно сега да се погрижим за емоционалното си здраве. Ще ви покажем няколко техники за отпускане и релаксация. Ще ви докажем, че всеки проблем има решение!

Ще ви разкажем и за житейския рестарт на истинската жена, която в тези тежки времена успява да изхвърли от мислите си дребнотемието и да се събуди един ден по-уверена в себе си, по спокойна и по-мъдра.

Да, ние знаем, че много от вас са се срещали очи в очи с паник атаките, с меланхолията, с пролетната депресия. Всяка жена минава през трудности по пътя към собственото си осъзнаване. Именно затова създадохме "Мисия Рестарт" - за да бъдем с вас по трудната пътека на емоционалния баланс.


*Създадохме "Мисия Рестарт" в партньорство с Рестарта - хранителна добавка на изцяло билкова основа, която съдържа само стандартизирани, чисти екстракти от жълт кантарион и корен от валериана. Именно чрез силата на природата Рестарта ни помага да възвърнем вътрешното си спокойствие и увереност.

(в материала има продуктово позициониране)