Автор
Десислава Недева

9 начина да завъртим главата на мъж Водолей

Мъжете Водолеи са очарователна комбинация от интелект и убийствен самоконтрол. Това прави доста трудна вашата задача да го зашеметите до такава степен, че да ви преследва и да мисли непрестанно за вас. Той е индивидуалист, вълк-единак и самотата не го плаши, нито го депресира. Ето защо е необходима нестандартна стратегия, за да съблазните успешно такъв индивид от мъжки пол. Но пък усилията наистина ще си заслужават, защото животът с Водолей е едно нестихващо приключение.



Време е да затегнете коланите и да следвате тези 9 правила, ание ви гарантираме категоричен успех в прелъстяването му:

1. Разграничете се от тълпата

Акцентирайте върху своята ексцентрична страна от характера и ще си спечелите на първо време любопитството на мъжа Водолей. А това никак не е малко като за начало. Усмихвайте се колкото се може по-често, забавлявайте се и не се страхувайте да бъдете дори леко странни. Експериментирайте с ярки модни аксесоари и гребете от живота с пълни шепи. Така не само ще впечатлите мъжа на мечтите си, а и ще разнообразите сивото си ежедневие.

2. Стимулирайте ума му

Водолеят се интересува от хората и най-вече от техните думи. Неговото внимание попада не само върху високо интелигентни персони, но и върху такива, които проявяват любопитство към света. Той ще ви забележи, когато обсъждате идеите си, а още по-силен отпечатък в неговото съзнание ще оставите в моментите, когато становищата ви не съвпадат. Нищо не може да бъде по-стимулиращо за има на Водолея от спора, в който се ражда истината.



3. Не бъдете прекалено напористи

Най-общо казано животът на един Водолей минава под мотото „Ти си имаш твой живот, аз си имам мой“. Това не означава, че той не се интересува от този твой свят. Напротив, ще иска да опознае и разбере всеки един аспект от вашето ежедневие и да обсъди с вас надълго и нашироко. Затова бъдете открити и честни с него, позволете му да ви опознае, а след това кротко се отдръпнете и му оставете време и пространство да направи той първата крачка.

4. Бъдете неговият най-добър приятел

Мъжът Водолей не обича да се обвързва прекалено силно. Неговите връзки обикновено започват като приятелства и в своята същност остават точно такива. Той е силно социален и държи на свободата си да се среща с много хора, а емоционалната отдаденост само на един човек, сега и завинаги, просто не е за него. Затова оставете нещата да се развиват в свой собствен ход, излизайте заедно с приятели, забавлявайте се, но не го обсебвайте прекалено много, защото ще го загбите.

5. Бъдете социално активни

Водолеят е най-човеколюбивата зодия и той с радост се включва в различни благотворителни и социални каузи, които са в служба на обществото и неговото усъвършенстване. Ако и вие сте запален доброволец и с радост взимате участие в различни инициативи, то пътищата несъмнено ще тръгнат в една посока.

6. Имайте свой собствен живот

За да заслужите вниманието му, вие трябва да бъдете също толкова хладни и дистанцирани в отношенията, колкото е самият той. Нещото, което най-много отблъсква мъжът Водолей, това е ревнивата, взискателна и обсебваща жена. Той е независим и има нужда от независими жена до себе си, която да има свой живот, свои приятели и няма да прави драматични сцени, когато се налага да прекарват известно време разделени.

7. Предизвиквайте го

Тези мъже се отегчават бързо, затова е важно постоянно да поддържате интереса му. Информирайте се за всичко, което се случва в света, за да можете да водите дълги и напоителни разговори на различна тематика. Оспорвайте мнението му, защитавайте собствените си позиции, но не очаквайте да го убедите в правотата си.

8. Не показвайте емоциите си

Водолеите са рационални и логични същества. Това в никакъв случай не означава, че са безсърдечни. Напротив, Водолеите са емоционално интелигентни и умеят добре да разпознават и владеят чувствата си. Когато усетят, че вие сте избухливи, прекалено експресивни и невъздържани, те несъзнателно ще се отдръпнат от вас. Затова опитайте се да не показвате всеки път, когато сте ядосани или наранени. Запазете спокойствие и не плачете за всяка дреболия.

9. Но най-вече: Бъдете себе си!

Най-добрият съвет, който някой може да ви даде, това е да бъдете себе си. Когато човек се представя за такъв, какъвто не е, рано или късно ще разкрие истинската си същност и отношенията ви ще претърпят рязък обрат. Затова се опуснете, не си слагайте бариери и не демонстрирайте качества, които не притежавате. Вашата уникална лудост ще накара всеки Водолей да се влюби до уши във вас. Затова не я прикривайте дори на първата ви среща, а бъдете себе си. Винаги. Заслужавате тази свобода.

Четете още: Влюбени сте в Скорпион? Поемете този риск