Гришо съвсем не бездейства по време накарантина. Напротив – той намира изолацията като възможност да продължи да се развива и реши да запише онлайн обучение по бизнес в престижния Харвардски университет! Записването на висше образование е детската мечта на топ тенисиста ни и най-накрая той получи възможността да предприеме тази важна крачка.

Така или иначе, турнири все още няма и скоро не се очаква да се поднови графикът на Atp, така че Григор Димитров далновидно реши да помисли за бъдещето си след тенис кариерата. Не можем да скрием и факта, че бившата му голяма любов, Мария Шарапова, също стана студент наскоро. А и кой знае – може Гришо да е почерпил вдъхновение от нея?

View post on Instagram
 

Роденият в Хасково звезден тенисист e развълнуван от новата стъпка и споделя, че винаги е искал да учи висше образование, но това е почти невъзможно, когато преследваш успешна тенис кариера. За съжаление, ще му се наложи да почака още няколко седмици, докато започне курсът, но дотогава вярваме, че ще ни озарява с усмивката си и ще разгорещява нежния пол, публикувайки клипчета на тренировките си в социалните мрежи.

View post on Instagram
 

Четете още: Жизел Бюндхен си призна: нещастна съм в брака си. Том Брейди обаче направи това!