Съпругата на Брус Уилис няма нищо против той да живее и с Деми Мур

Несъмнено карантината, наложена заради разпространението на коронавируса, постави някои звездни семейства в необичайна ситуация. Наскоро научихме, че в момента Брус Уилис е "заключен" у дома с бившата си съпруга, Деми Мур и децата им, а настоящата му изгора, Ема Уилис, е в имението им в Ел Ей с двете им деца. Съгласете се, доста странна ситуация, която за щастие не притеснява никого от звездното семейство.

View post on Instagram
 

Всъщност, съдейки по публикациите на членовете в социалните мрежи, може да се каже, че си прекарват доста забавно. И все пак - не би ли трябвало съжителството между Деми и Брус да смущава Ема? Не, ни най-малко. Близки до семейството на Брус Уилис и Ема издадоха, че тя няма нищо против настоящата ситуация. Съпругата на актьора разбирала и много добре приятелските отношения между него и бившата му жена, която дори присъства на подновяването на брачните им клетви миналата година. Те от своя страна я подкрепиха, когато тя издаде автбиографичната си книга, издаваща скандални тайни от миналото ѝ.

От началото на карантината досега дъщерите на Брус и Деми споделяха доста кадри в социалните мрежи как си прекарват заедно времето вкъщи. А Ема не само, че няма нищо против цялата ситуация, но дори и коментира някои от публикациите, като им изпраща любов и целувки. В момента тя е в имението, което по принцип обитава с Брус, но сега е сама с двете им малки дъщери Мабел и Евелин.

Ема и Брус Уилис са обвързани вече повече от десетилетие. Те се ожениха през 2009 г., но през 2019 г. подновиха брачните си клетви. Очевидно дори и карантината и съжителството на Брус с Деми няма да навреди на любовта им. На това му се казва либерална съпруга, браво Ема!

View post on Instagram
 

Четете още: Амал, Джордж Клуни и Меган Маркъл в любовен триъгълник?