Автор
Десислава Недева

10 За и 10 Против да си хванеш мъж Лъв за гадже

Когато разберем, че някой (особено мъж) е зодия Лъв, в съзнанието ни веднага изплува образа на лъва, царят на животните. И започваме да асоциираме този образ с качества като сила, ярост, самочувствие, отстояване на позициите, но нека не забравяме и за доминиращия му характер.

Ако от скоро се занимавате с царствената особа на мъж Лъв, вижте списъка ни със „за“ и „против“ това прекрасно, но носещо както силни, така и слаби черти, същество.

Против: Очакват навсякъде да бъдат посрещнати с червен килим и овации

Лъвовете изискват покорство и подчинение, в противен случай се пригответе за яростна борба за надмощие. Ако не настоявате за равни права във връзката, то няма за какво да се притеснявате.



За: Всеотдаен е

Лъвът има горещо сърце и щедростта му е пословична. Когато се намира във връзка, той е истински джентълмен и всеотдаен партньор, който ще обсипва своята любима с подаръци и внимание.

Против: Прекалено е самовлюбен

Да, в началото ще намирате тази негова самоувереност за очарователна, но малко след като заживеете под един покрив, ще искате да избягате от цялата тази любов, която се излиза от него към ... него.

За: Може да намери обща приказка с всеки

Това определено е сериозен плюс, тъй като ви спестява притеснението, когато го запознавате с вашите или го водите на купон, където няма да има негови познати и приятели.

Против: Обича да командва

Лъвовете се мислят за господари на Вселената, алфа мъжкари, лидери и гурута от всякакъв характер.



За: Той наистина е едно смело и мило момче

Мъжът Лъв излъчва мека топлина и пленява с отношението си към всички свои приятели и роднини. А смелостта му е наистина вдъхновяваща.

Против: Има огромно самочувствие

Лъвът държи винаги да изглежда добре. Върви с наперена походка и има снажна осанка, която поддържа с балансирана храна и умерени тренировки във фитнес залата.

За: Забавен е

Лъвовете са оптимистични и страстни натури, които се хвърлят с главата напред във всяко едно предизвикателство. А пътят му е осеян с шеги и закачки. Няма по-приятна компания от тази на мъж Лъв и неговият шарен вътрешен свят.



Против: Леко е мързелив

Основната причина тук се оказва високото мнение, което има за себе си. Той е толкова самоуверен, че не смята за необходимо да полага каквито и да е усилия, за да се усъвършенства.

За: Почти винаги е в добро настроение

Когато се чувствате нещастни или просто ви е налегнала страшна скука, винаги можете да разчитате на него. Оптимизмът му е заразен, а усмивката – обезкуражаваща.

Против: Несъобразителен е

Той държи на всяка цена да сподели своето мнение по въпрос, който дори може да не го засяга лично. Това може да бъде доста дразнещо на моменти.

За: Той е кралят на купона

Ако вие сте по-стеснителна и интровертна като характер, а имате гадже Лъв, определено сте уцелили джакпота. С него спечелването на нови приятели е лесно като детска игра.



Против: Често му шарят очите

Лъвът обожава да се чувства харесван, затова не спира да флиртува с всичко, което се движи и е от противоположния пол. Свиквайте с това, защото няма да спре да го прави, но поне можете да сте сигурни, че не влага абсолютно нищо в тези безобидни свалки.

За: Целеустремен е

Той е изключително амбициозна личност и въпреки своя мързел, с талант, чар, отношение и мъничко късмет, ще постигне всичко, за което мечтае в този живот.

Против: Не очаквайте винаги да ви подкрепя

Лъвът обича да помага на своята половинка, но ако започнете да ставате прекалено добри в работата си и да жънете успехи, той би се чувствал доста застрашен за личните си позиции и его и е възможно дори да ви порицае за прекалената ви отдаденост на професията.



За: Артистичен е

Лъвът е творческа личност, която кипи от енергия и идеи за забавление. Така че никога няма да скучаете, ако имате подобен уникален индивид за гадже.

Против: Понякога забравя, че не е сам на тази планета (и в тази връзка)

Мъжът от тази зодия може да бъде истински сноб и удобно да забрави, че всеки един човек в дадена връзка е еднакво важен и значим за нейното съществуване.

За: Обожава вакнциите

Лъвът обича да работи здраво, но и да разпуска здраво, така че се пригответе за щури нощи и дълги почивки, на които качествено ще можете да се освободите от натрупания стрес.

Против: Трудно променя мнението си

Лъвът е един от четирите фиксирани знака, така че не очаквайте да проявява особена гъвкавост в своите действия и решения.

За: Когато се обвърже с някого, то е завинаги

Лъвовете са известни със своята стабилност, лоялност и последователност. Той може да има много недостатъци, но предимствата са толкова знакови, че определено си заслужава да преглътнете няколко дребни несъвършенства.

Четете оща: Мъжът Овен – Лошото момче на зодиака, което всяка жена трябва да има в живота си