Кейт и Уилям празнуват рождения ден на принц Луи, показаха уникални снимки

Третото дете на Кейт Мидълтън и принц Уилям - очарователният принц Луи днес навършва две годинки. И както подобава за един малък лъчезарен рожденик, родителите му побързаха да споделят нови снимки на наследника си.

View post on Instagram
 


Малко преди полунощ кралското семейство пусна в официалния си профил в Инстаграм приказно цветни и слънчеви кадри на усмихнатия герой на деня - принц Луи.

View post on Instagram
 


На снимките принц Луи е с карирана ризка и ръчички, боядисани в цветовете на дъгата. От поредицата става ясно, че е направил картичка, на която е отпечатана ръчичката му.

Кадрите ясно издават, че малкият принц се радва изключително много на боичките, а на един от фотосите дори е оцветил с тях и бузките си.


И макар всичко това да изглежда на пръв поглед като една мила детска игра, зад нея се крие красив жест. Картичката с отпечатаните на нея цветни ръчички на принц Луи ще бъде поставена на прозорец в Anmer Hall - грузинска селска къща в Норфолк (сватбеният подарък за Кейт и Уилям от кралицата), в която е отседнало семейството в последните дни. По този начин херцозите на Кеймбридж ще изразят своята почит към здравните работници, които работят в условията на пандемия.


Тя обаче няма да им попречи да отпразнуват подобаващо рождения ден на сина си, пък било то и в изолация и без гости.

Въпреки че тържеството тази година няма да е голямо заради настоящата ситуация, със сигурност родителите ще се постараят да направят празника на малкото си момче незабравим, заобиколен от най-близките му хора - по-големите му брат и сестра - Джордж и Шарлот, като, разбира се, и от мама и тате.

Вероятно по някое време през деня, чрез видеообаждане към празника ще се присъединят и други членове на семейството, които ще поздравят подобаващо малкия Луи за рождения му ден.

Четете още: Кейт и Уилям рзтопиха британците с трогателно семейно видео в чест на лекарите