Меган - чудовището на Холивуд, чийто крака не искате да виждате (снимки)

Тайните от миналото на Меган Маркъл продължават да изплуват, макар и от новината, че е пленила сърцето на принц Хари, да са изминали вече години. Медийното пространство не спира да гъмжи от стари познайници на херцогинята, които издават случки с нея от предишния ѝ холивудски живот, с цел да разобличат характера ѝ, който очевидно не е никак лек. Точно такъв е и случаят с един от операторите на сериала „Костюмари“, благодарение на който Меган стана популярна актриса.

Господинът издава любопитни факти, свързани с нея, от снимачната площадка. Един от тях е, че Меган е била наричана „принцеса“ много преди да срещне Хари. Причината за това била, че се е държала като същинска кралска особа с безброй претенции към екипа на сериала.

По думите на оператора, актрисата винаги е пристигала на снимки с цяла банда гримьори, стилисти, фризьори и помощници. Все пак, както добре знаем, Меган е изключително суетна и за нея няма нищо по-важно от това да изглежда перфектно, особено пред камера. Ето защо тя е имала и куп изисквания към снимачния екип. Едно от тях било стъпалата ѝ да не влизат в близък план по никакъв повод. И макар на първо четене това условие да звучи нелепо, през 2018г. херцогинята доказа, че краката ѝ наистина не са подходящи за снимки.



По време на едно официално събитие, част от визитата ѝ с Хари в Нова Зеландия, Меган бе принудена да събуе обувките си. Още тогава видът на краката ѝ се превърна в апетитна тема за злите езици. Дали заради безкрайните часове, прекарани на високи и неудобни обувки на токчета, или заради вродени деформации, стъпалата на Меган не изглеждат никак добре.

Тогава тя бе нападната от критици, които застанаха зад твърдението, че херцогинята неглижира педикюра си, дори я определиха като „неподдържана“ заради него. Но като дами ние бихме предпочели солидарността, тъй като знаем колко некомфортни могат да бъдат красивите обувки на токчета, а също и колко могат да деформират крака ни. Очевидно и Меган знае цената на изящния силует. С едно обаче сме съгласни – херцогинята определено не е родена, за да носи сандали:



Операторът издава и още шокиращи факти около снимачния процес на „Костюмари“ с Меган. Знаете ли, че тя не се е съгласявала да работи, ако зад кадър не я очаква чаша скъпо шампанско? Също така не е позволявала да излезе епизод, без първо да е одобрен от нея. Операторът определя тогавашната Меган като изключително груба и трудна и споделя, че самочувствието ѝ изглеждало комично, тъй като в онези времена тя е била напълно непознато име в Холивуд.

Умеела е да създава напрежение още преди началото на снимките. Всички от екипа знаели, че щом камерата започне да работи, тя знае точно какво да направи и е била перфектна в работата си, но щом снимките приключват, се превръща в истинско чудовище. Tя дори си позволявала да не се вслушва докрай в насоките на режисьора, тъй като имала собствени идеи. Операторът, който е пожелал да остане анонимен, тъй като все още работи в бранша, споделя, че ако отново получи покана да работи по проект с Меган, категорично ще откаже.

Явно Холивуд вече трепери, защото херцогинята, която има слава на истинско чудовище във филмовите среди, се приготвя да се завърне на екран. В каква роля си я представяте?

Четете още: Меган прави Хари заврян зет? Кани майка си да живеят заедно


*Раздаваме страхотни подаръци! Включи се в нашата игра и можеш да спечелиш мултикукър! Виж как тук:

[ИГРА] Играй и спечели с Kikkomania! Спечели една от 10 -те торбички с изненади на Kikkoman или 1 уред за бавно готвене CrockPot!
1.Сподели в коментар под поста твоите 3 причини защо предпочиташ да готвиш вкъщи
2.Ако имаш желание, харесай и сподели поста с твоите приятели
Печелившите ще изтеглим на 08.05.2020г.
Успех!
*Виж пълните условия на играта тук: https://bit.ly/3d7c8tb