Меган прави Хари заврян зет? Кани майка си да живеят заедно

Меган не спира да изумява света със способността си да моделира живота на принц Хари, който очевидно е влюбен до полуда в нея вече няколко години. След като успя да го накара да зачеркне напълно кралското семейство и да се откаже от всичките блага, които имаше на Острова, двамата заминаха за Канада. Не след дълго обаче херцозите се преместиха в Лос Анджелис, отново по желание на Меган. Източници издават, че главните причини за това са две - да бъдат по-близо до Холивуд, където херцогинята горещо иска да се завърне, за да продължи кариерата си и да бъдат в непосредствена близост до майка ѝ Дория. Е, Хари явно няма нищо против това и застава зад решенията на любимата си, независимо какво ще му коства това.

И ако мислите, че Меган е приключила с промените и наставленията, грешите. Днес осъмнахме с една новина, която определено ни накара да се усмихнем иронично и ни изпълни със съчувствие към горкия Хари. Оказа се, че любимата му копнее майка ѝ да заживее с тях. Вероятно, под претекст, че тя ще помага с отглеждането на Арчи, щом социалната изолация приключи. Според западните медии Меган и Хари не са се виждали с Дория, откакто се пренесоха в Лос Анджелис, за да не застрашават здравето ѝ. Но явно имат планове тя да стане много важна част от живота им след пандемията.

И макар да мислехме, че Меган и Хари са открили перфектния дом в Калифорния, се оказа, че и сега те живеят временно в поредното тузарско имение. Източници издават, че едно от условията им е да има достатъчно място и за Дория. От друга страна пък бабата на Арчи е силно независима личност и не желае да се намесва в личното пространство на дъщеря си и съпруга ѝ. Меган пък уволни не една или две детегледачки, които да помагат в отглеждането на първородния ѝ син с Хари и според нейни близки тя разчита единствено и само на майка си за помощ.

За момента херцозите не плануват да се местят в нова къща, поне не и до края на карантината. Не е известно и дали наистина Дория ще заживее с тях, или ще се нанесе в имот, който да е близо до дома им. Мислите ли, че Меган вече прекали с изискванията си към горкия Хари?

Четете още: Палавница: Никол Шерцингер прави шпагат, докато чисти вкъщи (снимки)


*Раздаваме страхотни подаръци! Включи се в нашата игра и можеш да спечелиш мултикукър! Виж как тук: