Автор
Десислава Недева

8 признака, че твоят ангел хранител е до теб и те пази

Като продължение на вселенската любов, всеки човек има ангел хранител, който ще се опита да го предупреди за различни видове опасности по пътя, който е избрал да следва на тази земя. Често тези негови намеси изглеждат като пречки и дразнещи лоши случайности, чиято единствена цел е да ви накара да спрете за момент и да обърнете по-голямо внимание на случващото се около вас.

Независимо дали става въпрос за предупреждения за големи опасности или просто знаци, които да ви насочат в правилната посока, ето 8 признака, че вашият ангел хранител изпълнява съвестно своите задължения:

1. Необясним срив в техниката

Бравата на вратата внезапно се счупва и не успявате да излезете от дома си, алармата на телефона ви не се включва, въпреки че сте сигурни, че сте я нагласили предишната нощ, чисто новата ви кола отказва да запали. Това са само малка част от знаците, с които небесата се опитват да ви дадат ясен знак, че е време да позабавите малко темпото, да прекарвате повече време у дома, защото умората рано или късно си казва думата и ще се отрази върху здравето ви.



2. Чувате глас, който ви предупреждава

Преди година един приятел ми разказа как се връщал във вилата си след проливен дъжд и електрическа бюра. В момента, в който прекрачил прага, чул глас:“Не включвай лампата“. Решил, че има човек в къщата му и инстинктивно посегнал да натисне ключа на осветлението, когато гласът станал още по-силен и настойчив: „Не включвай лампата!“ Моят приятел страшно се изплашил и вцепенен стоял в тъмното, взирайки се да види дали някой няма да се появи. Минало около час, докато се увери, че в къщата няма никой. По-късно разбрал, че минути преди да се прибере у дома, мълния ударила главния генератор и ако не беше послушал заповедта на гласа, щеше да бъде изпепелен.

3. Внезапна болест

Случвало ли ви се е да се събудите със силни стомашни болки, възпалено гърло или други подобни симптоми? А знаете ли, че при повечето спешни случаи, за които се е налагало да се повика „Бърза помощ“, хората разказват, че пострадалият се е оплаквал от някои от горепосочените неразположения. Ако нямате неотложен ангажимент и по принцип сте здрав човек, но изпитате подобни симптоми, по-добре си вземете почивка и не излизайте навън този ден.



4. Сънища и предчувствия

Има хора, които сънуват автомобилна или самолетна катастрофа или пък просто имат усещането, че нещо лошо ще се случи, когато им предстои дълго пътуване. Редица оцелели след различни инциденти споделят, че са имали кошмари предишните нощи или дори са чувствали безпокойство, все едно се намират в някаква опасност.

5. Напрежение в слънчевия сплит

Може да варира между усещане за натиск до пареща болка в областта около стомаха. Когато почувствате подобен дискомфорт, преразгледайте своите приоритети, обърнете внимание на хората, които сте допуснали прекалено близо до себе си и помислете колко искрени са мотивите им. Обградете се с положителни личности и емоции, медитирайте, изпълнете сърцето си с любов. Светлината в душата на човек и искрената обич са най-добрият щит срещу зложелателите.



6. Изгубвате си ключовете

Преди години, когато живеех сама, имах навика винаги да поставям ключовете си върху хладилника, докато една сутрин тях просто ги нямаше там. Отне ми около половин час докато ги открия, а закъснявах за важна среща. Когато вече бях на околовръстния път, видях, че е станала катастрофа, може би точно половин час преди аз да мина оттам.

7. Предупреждения от други хора

Когато някой близък или случаен човек ви предупреди да избягвате определен маршрут или сподели опасенията си относно искреността на новото ви гадже, обърнете му внимание. Нашите ангели хранители често комуникират чрез приятелите и познатите ни. Вслушвайте се в чуждите съвети, не ги подминавайте.



8. Странни отлагания

Тук се включват всички забавяния в графика на градския транспорт, отменени полети, лошо време във важен за вас ден. Не, те не са случайни и не съществуват, за да ви късат нервите, а имат причина и са част от божия план. Всичко, което ни се случва, е за наше добро. Не го забравяйте.

Четете още: Как Бог ни изпраща предупреждения чрез сънищата ни