Разводите след карантината започнаха: Мери-Кейт Олсън би шута на мъжа си

Почти 5 г. след сладкото начало на семейния им живот актрисата Мери-Кейт Олсън и банкерът Оливие Саркози сложиха край на брака си. Според западните медии 33-годишната дама е подала молба за „спешен“ развод в съда в Ню Йорк.

Очевидно карантината, наложена заради светкавичното разпространение на Ковид-19 в цял свят, не се е отразила добре на тази звездна двойка. Дори в изданията се споменава, че 50-годишният Оливие е направил опит да изгони Мери-Кейт от имението им в Манхатън. Той поставил условие на адвоката ѝ тя да се изнесе от дома им до 18-и май. Именно заради това Олсън е взела спешни мерки, за да бъде задействан и предбрачният ѝ договор, според който може би Оливие няма право да изгони Мери-Кейт от жилището им. Ситуацията обаче се оказва изключително сложна, тъй като според актрисата бившият ѝ любим е прекратил предбрачния им договор без нейно знание, а в момента единственият начин тя да не остане на улицата е да се разведе възможно най-бързо.

View post on Instagram
 


Банкерът и русокосата хубавица решиха да прекратят семейния си съюз след 8-годишна връзка. Любовта помежду им се зароди още през 2012 г., а през 2015 г. си казаха заветното „Да“. Връзката им дълго време беше обект на критики от страна на медиите, тъй като възрастовата разлика между Мери-Кейт и Оливие е цели 17 г. Но силната им взаимна страст успя да спечели възхищението ни, защото за тях нямаше нищо по-важно от любовта им, която изглеждаше все по-силна с времето. Карантината обаче явно е била най-сериозното изпитание, през което двойката не е могла да премине. Според информацията, изтекла от съда в Ню Йорк, Мери-Кейт е направила опит за развод още на 17-и април, но е била възпрепятствана заради кризата от Ковид-19.



Четете още: Илиана Раева с мощна подкрепа за Жени Калканджиева

*Раздаваме супер подаръци! Спечели комплект за красива коса, като харесаш нашата Инстаграм страница. Виж как да участваш тук: