Джиджи Хадид дефилирала бременна, без никой да забележи

От скоро знаем, че супермоделът Джиджи Хадид очаква първата си рожба. Известно е и че бъдещият татко е дългогодишният приятел на красавицата – певецът Зейн Малик, с когото тя се събираше и разделяше през последните години. В момента двамата са изключително щастливи заедно и по всичко личи, че са твърдо решени да дадат шанс на любовта си.

View post on Instagram
 


Джиджи вече е в напреднала бременност, но до скоро тя прикриваше, че отглежда бебе в утробата си. Вчера в онлайн интервю тя призна, че дори е дефилирала бременна на модния подиум, без никой да забележи състоянието ѝ. Хадид бе част от няколко модни седмици в края на февруари и началото на март. Но никой така и не разбра, че е бременна – истинско мъжко момиче!

View post on Instagram
 


Към днешна дата красавицата е изолирана в семейната си ферма в Пенсилвания заедно с любимия си, сестра си Бела и майка си Йоланда. 25-годишната Джиджи коментира и слуховете, че си е инжектирала филъри в лицето и заради това то изглежда променено и по-закръглено от преди. Самата тя сподели, че тези спекулации я разсмиват, защото винаги е имала закръглени бузки. А в момента лицето ѝ неизбежно се променя, също както и тялото ѝ. По всичко личи, че Джиджи има една спокойна и щастлива бременност!

Четете още:
Петте влудяващи неща, които хората без деца казват на приятелите си - родители