Пиърс Броснан разтопи сърцата ни с магични думи към съпругата си!

Пиърс Броснан определено е от мъжете, които ценят семейството и знаят как да направят една жена щастлива. Две прекрасни снимки, на които е в компанията на любимата си, са напълно достатъчни, за да потвърдят това. А думите към тях са основателна причина да смятаме, че Броснън е не само истински джентълмен, но и любящ и всеотдаен съпруг.

View post on Instagram
 

Поводът за споделените кадри е 67-мия рожден ден на актьора, който той посрещна на 16 май. Личният празник явно е вдъхновил "Агент 007" да изрази дълбоката си обич и благодарност към съпругата си.

"Благодаря ти за луната и слънцето и всички дни от живота ни заедно, моя скъпа Кийли! Имах един прекрасен 67-ми рожден ден и то благодарение на всички вас, които ми го пожелахте. Бог да ви благослови и бъдете силни", гласи красивото послание на Броснън към Кийли.


На кадрите двойката споделя романтична целувка на плажа, държейки чаши студено шампанско в ръце - всичко, което е нужно за един незабравим и влюбен рожден ден.

Пиърс и Кийли сключват брак през 2001 г. и до ден днешен двамата са неразделни. Имат двама синове - Дилан и Парис. Преди броени дни по-големият от тях - 23-годиният Дилан, завърши висше учебно заведение със специалност кинематография и гордият татко побърза да сподели този радостен миг с почитателите си в Инстаграм.

Освен като син на баща си, Дилън Броснан е известен и с изявите си на модел и музикант. Той и брат му Парис са деца на Броснан от втория му брак - с Кийли Шей Смит. От първия си брак - с Касандра Харис, която почина през 1991 г., актьорът има син - Шон и дъщеря Шарлот. По време на брака им Пиърс Броснан осиновява и сина на Касандра - Кристофър.

View post on Instagram
 

Четете още: Истинското момиче на Бонд, или любовта на Пиърс Броснан и Кили