Автор
Десислава Недева

Тези 4 зодии ще имат ново гадже това лято

Ех, колко е хубаво, когато времето най-накрая се затопли и мечтата за лятна почивка, морски бриз и лежерни вечери с приятели изглежда все по-лесно осъществима. Но какво е най-хубавото нещо, което може да ни се случи през любимия ни сезон от годината? Освен къпането, разбира се. Това е чувството да ти пърхат пеперуди в стомаха, да не можеш да спиш от вълнение, да очакваш, да бленуваш, да не искаш да ядеш нищо друго, освен диня. Това е усещането не само, че отслабваш (защото с този режим ефектът е неминуем), а че се влюбваш – безпомощно и изпепеляващо. Но, Господи, колко е красиво!

Вижте кои 4 зодии ще бъдат благословени от звездите да изживеят тези незабравими мигове на щастие и наслада.


Овен

Овите са страстни натури. Да не забравяме, че и самият Казанова е роден под съзвездието на първия рогат добитък на небосклона. Обикновено представителите на тази зодия се движат бързо в любовта и не се застояват дълго на един и същи партньор. Те не умеят да полагат усилия да поддържат страстта в една връзка и щом тя излезе през комина, са готови да направят следващото си завоевание. Това лято обаче, всичко ще бъде различно. В живота им ще влезе човек, който ще прояви неистов интерес към тях и ще преобърне целия им свят. Единственото, от което имат нужда в момента Овните е внимание, отношение и разбиране. Е, ще го получат.



Дева

Девите имат цялото основание на света, за да се смятат за каръци от началото на 2020-та година. Почти нищо не вървеше по план, а любовният им живота бе истинско бедствие. Дори коронавирусът не успя да ги стресне така, както липсата на какъвто и да било сексуален живот. Дръжте се още малко, Деви, защото сухият период е към своя край. С настъпването на лятото, ще започнат да ви настъпват и все по-млади, снажни и привлекателни представители на противоположния пол. Тъй като сте зажаднели за ласка и романтика, първоначално няма да гледате сериозно на новата си забежка и така в шеги и закачки, няма и да усетите как получавате предложение за брак в навечерието на новогодишната нощ.



Стрелец

Стрелците са авантюристи по природа, но това лято няма да имат никаква спирачка. Спокойно, не ви загрозява смъртна опасност, звездите ви пазят, както и цял арсенал от ангели-хранители и други магически създания. И не само това, те ще поставят на пътя ви човек, който ще преобърне целия ви свят – вътрешен, външен, всякакъв. Въпреки че по принцип сте пълни темерути и не улавяте по-фините вибрации, този път ще го познаете, че това е Той. Сякаш кожата му е по-чиста и бяла. Блести на слънце, досущ като на Едуард Кълън от „Здрач“. За щастие очите му не са червени, а небесно сини, почти може да потънеш в тях, ако се загледаш за по-дълго. Определено не сте изпитвали подобно чувство на взаимно привличане и повярвайте ми, ще бъде вълшебно и дълготрайно преживяване.



Водолей

Водолеите се славят като практични, аналитични и студени личности, които не си падат по демонстрирането на чувства, ако изобщо са способни да изпитват такива. Шегувам се, разбира се. Те са изключително хуманни, но смятат емоциите за проява на слабост и умеят добре да ги контролират, като не позволяват да ги завладеят напълно, защото не са особено добър съветник в трудни моменти. И все пак, това лято ще се случи чудо и всички ще станем свидетели на най-любвеобвилните и романтични Водолеи на всички времена. Истински плюшени мечета. Така може да преобразява единствено любовта. Но тази истинската, която идва неканена през открехнатия прозорец в горещата лятна нощ, защото вратата е прекалено банално място за нещо толкова вълнуващо. Да, Водолеите ще срещнат своята сродна душа в лицето на любим човек, който винаги са чакали, но сякаш напоследък бяха загубили надежда, че изобщо съществува такова понятие. Съществува, при това в най-съвършената опакова, която можете да си представите. Ех, защо не съм се родила зодия Водолей. Каква късметлийка щях да съм през следващите три месеца.

Четете още: Тези 4 зодии ще бъдат най-големите щастливци през юни!