Автор
Десислава Недева

Тези 4 зодии ще бъдат най-големите щастливци през юни!

Навлязохме с пълна сила в сезона на Близнаците и бавният и упорит Телец бива изместен от една доста по-жива и интересна енергия, която раздвижва застоялата атмосфера. Естествено не всички зодии ще успеят да се възползват от благоприятното влияние на звездите, но 4 знака от зодиака ще изживеят шеметен месец юни.

Вижте кои са щастливците, които ще жънат успехи във всички сфери от своя живот:

Овен

Овенът, който винаги е на гребена на вълната и само чака нещо да се случи, за да вземе активно участие в него, ще бъде още по-мотивиран и инициативен през следващите тридесет дни. Използвайте повишената си амбиция и стартирайте нови проекти, създайте нов кръг от познати и завършете започнатите ангажименти, които отлагате още от началото на годината. Сега е вашето време. Не е моментът да се скатавате, а напротив. Надигнете глас и кажете всичко, което искате да споделите със света, защото ще носите необикновена аура този месец и хората ще ви слушат и вярват. Говорете само истината, която извира от дълбините на вашата душа и ще спечелите много поддръжници.



Телец

Упоритите Телци най-после ще получат своя месец за спокойствие и отдих. Използвайте картбланша, който ви се спуска от звездите и се забавлявайте до забрава. Вероятно ще ви се прииска да се поглезите още повече и да си позволите доста луксозни покупки, за които отдавна мечтаете. Няма нищо лошо в това, разбира се, но не забравяйте да проявите и щедрост към останалите, за да не бъдете пълен егоист, за какъвто така или иначе ви се носи славата. Споделеното щастие е двойно щастие, така че не се стискайте, а развържете малко кесията и нека купонът започне сега!



Везни

Вечно търсещите хармония и баланс Везни най-после ще го открият, при това във всеки един аспект от своя живот. Възползвайте се от благоразположението на звездите и яхнете вълната като си спечелите нови приятели, започнете нови и вълнуващи проекти заедно или пък поработете върху духовното си усъвършенстване. Последното е особено подходящо, тъй като сетивата ви са отворени за неща, на които до сега не сте обръщали особено внимание. Сега е времето да се развиете и по това направление, за да израснете еволюционно, което пък ще ви даде допълнителна сила и преднина в следването на мечтите и превръщането им в реалност.



Водолей

За Водолеите месец юни ще изсипе рога на изобилието върху им, както никога до сега. За тях Слънцето ще свети по-силно, храната ще е по-вкусна и всичко ще изглежда една идея по-красиво. Или казано с други думи, просто ще бъдат щастливи. Очаква ги месец, изпълнен със забавление, наслада, позитивна енергия и много, много късмет. Сякаш нямат един ангел-хранител, а поне сто, които се грижат всичко в живота им да се подрежда в тяхна полза. Особен успех ще жънат на любовния фронт, където възможностите им ще бъдат неограничени, а изходът от цялата ситуация – повече от задоволителен.

Четете още: Тези 5 зодии намират любовта в зряла възраст