Автор
Веселина Петрова

Ох! Ето на коя възраст жените са най-палави

Да, невероятно е, но е факт. И то научно доказан. Всички знаем, че младостта е пълна с енергия и желание за научаване на нови неща. Затова е напълно нормално, че момичетата обичат флирта. Но... внимавайте. Защото възрастта, в която жените наистина много искат да правят секс и го правят феноменално, не са 20-те.

И обяснението за това се крие във функциите на репродуктивните органи на всяка дама, които в различните периоди оказват различно влияние върху сексуалността.

Според експертите, на 20 жените наистина обичат секса, но то е защото им липсват задръжки, защото това е времето, в което те се запознават и опознават живота и мъжете.


Женската сексуалност се разкрива в своята пълна прелест след 27-ата година. Тогава представителките на нежния пол имат нужда от постоянен и опитен партньор, за да се гмурнат смело в света на секса.

След 30-те обикновено Евите започват да чуват тиктакането на своя биологичен часовник и все по-често се замислят за наследник.

Най-палави обаче са дамите на 45-47 години. Заради хормоналните промени, които се случват в тялото им, те имат нужда от повече секс.

И го правят наистина жестоко. Това е възрастта, в която сексът се отразява добре както на физическото здраве, така и на психиката на жените.

Така че, момичета - не го мислете, ами се захващайте веднага за работа и се обадете на любимия мъж, с когото наистина обожавате секса.