Дъщерята на фолкдивата Глория и Илия Загоров – Симона, събира тен под юнските лъчи на Слънчев бряг, възползвайки се оптимално от разхлабените противоепидемични мерки. Там талантливата млада певица, която върви по стъпките на майка си, но се изявява в различен жанр от попфолка, е в компанията на любимия си – полицая Даниел.

Това научихме от самата Загорова, която сподели в Инстаграм серия от снимки, разкриващи нежни моменти от престоя им на морето.

View post on Instagram
 


В момента любимият на чужденците български курорт все още е спокоен, и двамата имат възможност да се разхождат по плажната ивица, радвайки се на тихия плаж и множеството гларуси, накацали по пясъка.

View post on Instagram
 

Симона не спести на последователите си и снимки, разкриващи интимни мигове между нея и приятеля ѝ, изразяващи се в целувки и гальовни ласки.

По-наблюдателните фенове пък веднага забелязаха, че докато наследничката на Глория щедро пълни профила си с романтични фотоси с изгората си, майка ѝ не лайква нито един техен общ кадър. Подозренията сред почитателите на Симона, че Глория не харесва приятеля ѝ, се подсилват и от факта, че тя и Даниел не са приятели в мрежата.

Явно двамата не са в особено добри отношения, или поне така изглежда във виртуалното пространство, гадаят по-любопитните.

Припомняме, че през последните месеци талантливата Симона влезе в страхотна форма и най-вероятно това се дължи на новата ѝ любов. По-рано пък изпълнителката успя да запише и първия си дует с баща си Илия Загоров, който от години живее в чужбина.

View post on Instagram
 

Четете още: Глория върна годежния пръстен