Емили Ратайковски захвърли дрехите и разгорещи мъжките страсти в социалната мрежа.

Действие, към което палавата моделка не прибягва за първи път, но този път красавицата е решила да го направи по повод навършването на 29-годишния си рожден ден.


Разголените кадри Ратайковски публикува на профила си в Инстаграм.

На тях Емили, която освен модел, се изявява и като дизайнер, активист и писател, не крие прелестите си, залагайки на оскъден бански, чиято долна половинка откровено разкрива голото ѝ дупе.

Банският е част от нейната собствена марка плажни костюми, и е един от най-предизвикателните и секси модели от най-новата колекция на брюнетката за лято 2020.

View post on Instagram
 

Знойната грация е известна с това, че не обича да има много дрехи по себе си и често се появява полугола на светски събития. Ратайковски е и една от популярните феминистки, които не парадират с послания, а просто напомня на феновете си постоянно, че женската сексуалност е силна и вдъхновяваща.

Неведнъж тя е заявявала позицията и убеждението си, че жената има правото да изглежда така, както тя сметне за добре. По този повод,неотдавна, тя публикува провокативен кадър, на който е с небръснати мишници.

View post on Instagram
 

Ратайковски е и сред най-богатите модели. Богатството на съпругът ѝ Себастиан Беър-МакКлард е оценено на 12 млн. долара.

View post on Instagram
 

Четете още: Потвърдено! Андреа търсила помощ в "Пирогов"