Автор
Woman.bg

Потвърдено! Андреа търсила помощ в "Пирогов"

Андреа е била в „Пирогов“, най-вероятно след скандал с Кубрат Пулев, когото публично обвини в изневяра. Малко след гневната й реакция към спортиста и поредното скъсване между двамата, тя се показа с насинена и подута уста в инстаграм, но не даде повече подробности за белезите по лицето си. Тогава мнозина заподозряха, че е била бита. Сайтът Lupa.bg твърди, че певицата и най-добрата й приятелка Моника Валериева са посетили болничното заведение и дори показа тяхна снимка пред вратата на дежурния полицай в „Пирогов“. Не е ясно кога е направен папарашкият кадър, на който и двете известни дами са с маски, така че е трудно да бъдат разпознати.

Според приближени до певицата от лекия жанр, тя е първо е разбрала за изневерите на Кобрата, а после е научила, че е купил жилище с любовницата си. Изпълнителката поискала обяснение от боксьора, но получила няколко шамара. Случката се разиграла в дома на фолкаджийката, който е закупен от родителите й. Андреа изгонила неверника и се отправила към "Пирогов", където си е извадила медицинско.

View post on Instagram
 

След като Андреа показа белезите си в инстаграм, се появиха публикации, че тя е подала жалба за побой срещу Пулев, но досега и двамата не са коментирали публично въпроса. Кубрат заяви преди дни в интервю за Ники Кънчев, че е готов да понесе вината за раздялата и за сетен път повтори, че бившата му е уникален човек.

Четете още: Андреа разкри дали е направила опит за самоубийство