Амбър Хърд остана сама срещу Джони Деп - адвокатите отказват да я защитават

Често разводите са труден период от живота на двама души, но още по-сложни са звездните разводи. А пък този между Амбър Хърд и Джони Деп изглежда направо мъчителен.

Четвърти адвокат се отказа да защитава русокосата хубавица в съда. Изглежда, че въпреки дебелите хонорари, никой не може да изтърпи капризите на бившата любима на Джони Деп. Припомняме ви, че актьорът подаде иск срещу нея в съда, след като тя го обвини в домашно насилие. Той от своя страна прави опити да се защити, като твърди, че бившата му половинка не казва истината. И ако Деп успее да убеди съда, че Амбър е виновна в клевета, затворът едва ли ще ѝ се размине.

В съдебната зала се води истинска битка между 34-годишната красавица и актьора, но адвокатите просто вдигат ръце от Амбър. Вече четирима професионалисти официално подадоха молба за оттегляне от делото, а от сега нататък Хърд ще бъде защитавана от Илейн Бредехофт. В официално изявление на кантората, от която са всички оттеглили се адвокати, се твърди, че тези промени просто са се наложили по време на делото и че всички тези адвокати са били горди да защитят Амбър в трудните моменти от делото.

От друга страна защитата на Джони Деп търси причината за оттеглянето на професионалистите другаде. Според неговите адвокати истинската причина е, че никой не иска да застане зад лъжите на Амбър.

Четете още: Наум Шопов посрещна рождения си ден на плажа (снимки)