Вижте мега имението, за което Адриана Гранде брои 14 млн. долара

Докато Америка "гори под пламъците" на коронавируса, Ариана Гранде си купи приказно имение в един от най-богатите квартали на Бевърли Хилс. За да стане собственичка на тузарския имот, певицата извадила 14 млн. долара. Закупувайки го, тя дори е спестила пари, тъй като домът е бил на пазара в продължение на две години. Първоначалната му цена е била 25,5 млн., след което била намалена на 17,5 млн., а по време на пандемията паднала до тази, която изпълнителката броила за закупуването му.

View post on Instagram
 


И защо да не го направи, след като богатството на 26-годишната певица възлиза на стойност 100 млн. долара. Сума, която постоянно се увеличава благодарение на големия брой рекламни договори и колаборациите на Гранде, които тя прави с други изпълнители. Преди броени седмици тя участва в новата песен на Лейди Гага "Rain on Me", която бързо се превърна в хит в социалните мрежи.

Кадър: YouTube

Великолепната постройка е разположена на хълм и се простира на цели 930 кв. м. Къщата е на три етажа и е дело на известна и престижна проектантска фирма в Лос Анджелис. Домът се състои от 4 спални, 7 бани, фитнес, спа зона и, забележене - винарна, която събира 300 бутилки алкохол. Специална част от дизайна на имението са огромните прозорци, които стигат чак до тавана и откриват удивителна гледка към близкия каньон и Тихия океан.

Имотът може да се похвали още и с красивия си и комфортен двор, включващ басейн, офис, както и специален бар под звездите.

Четете още: За първи път показаха невероятното имение на Меган и Хари в Ел Ей (Снимки)