Автор
Веселина Петрова

Мерилин Монро и нейните най-пазени тайни за секси вид

Ако някога сте си задавали въпроса как жените са се радвали на стегната кожа и фигура в годините преди появата на детокса, хляба без глутен и „умните” устройства, ние ви предлагаме тези малки тайни на неповторимата Мерилин Монро, публикувани в Pageant Magazine.

Мерилин не обичала да спазва строги диети. За закуска предпочитала две сурови яйца, смесени с чаша топло мляко.


„Често са ми казвали, че навиците ми в храненето са доста странни. Но аз не смятам така. След яйцата обикновено пия мултивитамини. Съмнявам се, че някой лекар може да предложи по-питателна закуска на работещо момиче като мен, което винаги бърза”, казва звездата.

По същия начин блондинката се храни и по време на пътуванията си. Обяда го пропускала, а вместо да седне в най-добрия ресторант, обикаляла пазара и се купувала пържолки или черен дроб, които сама приготвяла. За гарнитура добавяла пресни моркови. „Навярно съм половин заек”, обичала да се шегува Мерилин.


От предпочитанията ѝ към месото можем да предположим, че става въпрос за вид палеодиета. Обикновено при нея храненията трябва да са три, а като добавка към месото се препоръчват пресни зеленчуци – гъби, тиквички, моркови, както и плодове – ягоди, череши. Бобовите са забранени.

Когато Мерилин искала да се поглези, си купувала сладолед.


Разбира се, актрисата спортувала. 10 минути на ден. Казва, че никога не е смятала фигурата си нещо специално.
„Всяка сутрин правя упражнения, около 10-минутни, съставени от мен самата. За да съм в тонус”. Обикновено ги прави у дома. Признава, че никога не се е изкушавала да тренира тенис, плуване или голф. „Оставям тези спортове на мъжете”, казва звездата.