Съществува огромно разнообразие от секс пози, но всички знаем основните, които използваме най-често. Подбрахме няколко, които са любими на голяма част от господата. Ето какво говори тази на партньора ви за него и за отношенията ви:

Мисионерската

Тази поза осигурява най-добро порникване, контакт кожа с кожа и възможност да се прегръщате. Ако тя му е любимата, то той държи на интимността помежду ви и то не само по време на половия акт.

На лъжичка

Често двойките избират тази поза поради наличие на някакъв дискомфорт, бременност или болка. Други пък просто много я харесват. Ако вашият човек е сред тях, значи той обожава да бъде близо до вас и да ви прегръща.

Кучешката

Мъжете я обожават! Тази поза е изключително секси и почти всеки мъж би я предпочел, защото осигурява добро проникване и уникална гледка към тялото ви. Но ако това е любимата поза на партньора ви, то той вероятно не е от мъжете, които обичат да се обвързват.



Лотус

Много секси поза, която обаче не е от най-лесните. Двойките по-рядко прибягват към нея, но все пак я харесват, защото дава възможност за повече гушкане и отличен очен контакт. Ако той предпочита тази поза, значи е емоционален тип, но е малко пасивен. Обича да ви задоволява и ще даде всичко, за да се чувствате добре.

69

Всички обичаме да се разнообразяваме с нея по някой път, но ако вашият човек обожава тази поза, то това означава, че той много държи на собствения си комфорт. Също така означава, че му харесва не само да получава удоволствие, но и да ви доставя такова в същото време. Може би не е най-увереният любовник, но със сигурност се раздава.

В изправено положение

Понякога двойките прибягват към нея поради липса на време или пространство. Ако обаче това е любимата поза на партньора ви, значи той не е готов за дълбока емоционална връзка. По-скоро търси единствено физическо задоволяване.

Ездачката

Естествено, тази поза говори за добро самочувствие при жената, но какво означава, ако това е любимата поза на партньора ѝ? Той обича да ви гледа как се наслаждавате на акта и вашето удоволствие му е важно. Също така намира гледката за страхотна и не се притеснява, че ще доминирате.



Обърнатата ездачка

Уау! Ако той харесва тази поза, значи е смел и ви има много доверие, защото вероятността да го контузите, изпълнявайки я, не е никак малка. Освен това, няма как да пренебрегнем факта, че тази поза му дава възможността да се наслаждава на добре оформеното ви дупе.

Орел

Позата, при която ви сте легнали по гръб, той е на колене пред вас, а краката ви са на раменете му. Да, и ние много я обичаме. Ако партньорът ви я предпочита, значи той има добро самочувствие, харесва му да гледа как получавате удоволствие и дава всичко от себе си в леглото.



Четете още: Правя страхотен секс с един колега. Дали ще зареже жена си заради мен?