Правя страхотен секс с един колега. Дали ще зареже жена си заради мен?

Виждаш някого и моментално усещаш фатално силно привличане. Необяснимо е и обикновено това се случва с най-неправилния за теб човек. И все пак го правиш – отдаваш се на първичните инстинкти и усещането е толкова сладко, че не усещаш как се пристрастяваш. В един момент обаче разбираш, че ситуацията, в която си, не е печеливша за теб и тогава трябва странично мнение, за да избереш възможно най-добрия изход.

Днес ще ви представим историята на едно момиче, което е попаднало в капана на любовта с обвързан мъж, който ѝ обещава, че ще остави съпругата си заради нея, но това така и не се случва:

„Точно преди година в офиса дойде нов колега. Още от първия ден го забелязах, защото е страшно секси. Изглеждаше, че и той ме харесва, тъй като не спираше да гледа в мен, когато се оказвахме близо един до друг.

Много ме възбуждаше, не спирах да си представям какъв ли би бил сексът с него, но така и не го заговарях. Просто си мечтаех. Веднъж обаче той ме поздрави и проведохме кратък разговор, от който останах с впечатлението, че определено ме харесва. На другия ден той ми предложи да излезем за кафе и ми намигна, което направо ме накара да настръхна.



Не след дълго излязохме една вечер на по питие. Той изглеждаше уникално – стилно и секси. Пийнахме си, поговорихме си на всякакви теми, беше прекрасно.

На ръката му обаче забелязах брачна халка и той ми каза, че е женен и има две малки деца, но това явно не му пречеше да продължи да ме сваля настоятелно и да показва колко много го привличам. Аз също не го спрях и най-накрая си легнахме заедно. Сексът беше феноменален!



След тази вечер продължихме да поддържаме контакт и той от време на време идва в апартамента ми, за да спим заедно. Всеки път е магическо, нямам никакво желание тази афера да приключва. Напротив – копнея той да зареже жена си и да бъдем заедно.

Дори и по време на карантината продължихме да се виждаме, въпреки че беше сложно. Откровено мога да кажа, че съм страшно влюбена в този мъж. Той ми обеща, че ще се раздели с жена си, но всеки път, когато установя, че не го е направил, се чувствам много наранена. А в същото време не искам да му досаждам, като го питам постоянно дали ще го направи.

Искам да сме заедно, да се оженим. Не знам дали не ме лъже, когато ми казва, че ще се разведе и не знам какво да правя“, И.



Отговорът на експерта:

Разбира се, че се чувстваш като в капан и не знаеш какво да правиш, защото картите са изцяло в него. Ти имаш единствено думата му, че ще се разведе с жена си, но не забравяй, че има и две деца, за които това няма да е никак добре.

Той е много щастлив, когато сте заедно, защото ти задоволяваш всичките му сексуални нужди и изпитва тръпка с теб. Но след това се прибира у дома, където получава не само ласки от жена си, но и любов от децата си. Той няма полза да разбива семейството си и да бъде само с теб, така че ти винаги ще си в тази позиция и ще се чувстваш използвана.

Бъди по-смела и настоявай на своето. Кажи му, че искаш да имате честна и открита връзка и или той ще ти я даде, или отношенията ви ще приключат.

Четете още: ТОП наръчник на руските любовници: Как да изневеряваш така, че мъжът ти да не се досети