Автор
Ива Петрова

Обраха телевизионната водеща Елън Дедженерис

Животът на най-забавната американска телевизионна водеща се руши пред очите ни. Вече от няколко седмици бивши служители на Елън Дедженерис коментират неодобрително поведението ѝ на снимачната площадка на „The Ellen DeGeneres Show“.Една от основните забележки е, че Елън не поема отговорност за случващото се зад кулисите на своето токшоу. „Ако иска да води предаване, озаглавено с нейното име, трябва да е по-заинтересована от случващото се. Вероятно изпълнителните продуценти ѝ казват, че всичко е чудесно и всички са доволни, а тя просто им вярва – но е нейно задължение да проучи въпроса по-задълбочено“.

Бившите служители на Дедженерис я обвиняват и в постоянен тормоз и в създаване на токсична обстановка в работната среда. Това естествено се отрази на репутацията на звездата – много телевизионни зрители ѝ обърнаха гръб и сега бойкотират шоуто ѝ.

Сега пък Елън се сблъска и с друг проблем. Тя и съпругата ѝ Порша Де Роси станаха жертви на обир, след като крадци влязоха с взлом в дома ѝ на стойност 27 млн. долара. Шерифът на окръг Санта Барбара съобщи, че престъпниците са откраднали скъпи часовници и бижута. Той посъветва всички жители на квартала да не оставят домовете си без надзор и да не гасят лампите, за да създадат илюзията, че в жилището има хора. Недалеч от Елън Дедженърс живеят и други холивудски звезди, например Мег Раян, Ариана Гранде и Опра Уинфри.


Елън Дедженерис и съпругата ѝ Порша Де Роси

Четете още: Меган и Хари: Щом снимаш сина ни, ще си платиш