Не е тайна, че Меган и Хари са от ревнивите родители, които усилено пазят сина си Арчи от светлината на прожекторите. Но когато става дума за най-одумваната кралска двойка в света, няма как да очакваме, че папараците ще се съобразяват с желанията на херцозите и няма да правят опити да заснемат хабитата на щастливото семейство.

Днес научихме, че Меган и Хари са подали иск в съда в Калифорния срещу фотографи, които са използвали дрон над къщата им, за да заснеме малкия Арчи. Вбесените родители изтъкват, че тези снимки са плод на нелегални дейстивя и сега те търсят наказание за тях чрез закона.

В момента Меган, Хари, Арчи и баба му Дория обитават тузарско имение на известен продуцент. Твърди се, че стойността му е 18 млн. долара и че сега младото семейство е в него под наем. Херцозите се оплакаха още, че нетърпеливи фотографи само чакат сина им да се покаже в задния двор на имението, за да го заснемат. Също така над къщата им всекидневно летят хеликоптери със същата цел - да заснемат живота им и най-вече малкия Арчи. Шумът от тях обаче не дразни вече само Меган и Хари, но и съседите им.

Херцозите на Съсекс споделят пред съда, че единственото им желание е да имат правото на спокоен живот в собствения си дом, защото вече са направили всичко, което е възможно, за да бъдат далеч от общественото внимание. С изключение на работните си ангажименти.

Четете още: Кание Уест през сълзи: Бях на косъм да убия дъщеря си