Миналата седмица документите, свързани с делото на вече покойния Джефри Епстийн, обвинен в секстърговия и педофилия, бяха показани на медиите и обществото. Сред тях има и една стенограма, в която Вирджиния Джуфре разказва, че Епстийн я е държал в робство и я е карал да прави секс против волята ѝ, включително с принц Андрю.

Джефри Епстийн е принудил непълнолетно момиче да прави секс с принц Андрю, за да може да изнудва кралската личност, твърдят американски съдебни документи, за които разкрива Ай Нюз. Според тях предполагаемата среща се е състояла в частното имение на Епстийн на Вирджинските острови, предаде БГНЕС.

View post on Instagram
 

Вирджиния разказва и че видяла Хайди Клум в компанията на Джефри на неговия частен самолет.

Хайди Клум отрече да е била свързана с Епстийн. Според адвоката ѝ, тя никога не се е возила на частния самолет на Джефри и няма нищо общо него.

View post on Instagram
 

„Гледах новините и чух, че ме свързват с този човек, казват, че съм летяла със самолета му. Не го познавах и никога не съм летяла в самолета му. Не искам името ми да бъде свързано с неговото, защото аз поддържам жертвите му и искам справедливостта да възтържествува”, казва Клум.

View post on Instagram
 

Бившият модел на Victoria's Secret не е единственото известно име, свързано с това на американския милиардер. Говори се, че сред добрите приятели на магната е бил Бил Клинтън, както и синът на Елизабет Втора – Андрю.