Близо месец след новината, че синът на Виктория и Дейвид Бекъм – Бpyклин, се е сгодил за красивата си приятелка Никола Пелц, фенове заподозряха, че двамата са си разменили и сватбени халки.

View post on Instagram
 


Слухът плъзна преди седмица, след като приятел на Пелц сподели коментар под неин фотос, в който я нарече „госпожа Бекъм“. Вместо отговор на закачливото обръщение пък тя публикува в историите си снимка на ръката на 21-годишния Бруклин, на чиито безименен пръст блести не каква и да е, а златна халка.

View post on Instagram
 


На всичкото отгоре се появиха и спекулации, че двамата чакат дете. Това се случи, след като във вторник 25-годишната актриса публикува на профила си в Инстаграм влюбена снимка, посланието към която звучи така: 'Baby B' (бебе Бекъм). Надпис, с който сякаш Никола прави недвусмисления намек, че е бременна.

На кадъра блондинката е до целуващия я по бузата Бруклин, облечена в дълга флорална рокля с принтове на цветя, миди и рапанчета. Тоалетът е от лятната колекция на свекърва ѝ Виктория Бекъм, разкрива Daily mail.

View post on Instagram
 


Веднага след появата на снимката заваляха и коментари от типа на: „Поздравления за бременността“, „Това означава ли, че си бременна“, „Бебето ще порасне, за да стане модел“.

Засега красавицата мълчи по въпроса, разпалвайки още повече огъня на любопитството сред феновете си. А на нас не ни остава нищо друго, освен да се въоръжим с още малко търпение и да дочакаме деня, в който ще чуем радостната вест, че Виктория Бекъм ще става баба.

Четете още: Бруклин Бекъм: Порасналото момче, за което всички говорим