Автор
Десислава Недева

Тези 4 зодии ще усетят най-силно влиянието на предстоящото Новолуние

Бляскавата, весела и слънчева енергия на Лъва тези дни ни помага да се движим удобно и уверено, като откриваме нови източници на вдъхновение и разчитаме повече на игривата страна от нашия характер. Новолунието в знака Лъв, което ще се случи на 18-и август, ще отбележи пика на тази огнена динамика. Всички ще усетим повишаване на желанието да бъдем креативни и да преследваме мечтите си. Но ако сте един от тези четири зодиакални знака, се считайте за истински късметлии, защото този пламенен устрем за живот и високи постижения ще бъде много по-интензивен и с по-благоприятен ефект специално за вас.

Овен

Пред вас се разкрива една специална космическа енергия, която ще задвижи отдавна започнати близки до сърцето ви проекти. Това са по-скоро хобита, но превърнати в невероятни възможности за бъдещото ви развитие като личности. Планетата на действието, Марс, се намира в момента във вашия знак, като сключва хармоничен аспект тригон с Новолунието в Лъв. Ето защо вие ще се чувствате двойно по-мотивирани, енергични и конкурентноспособни в преследването на своите цели. Освен това ще успявате да съчетаете полезното с приятното и докато се забавлявате, ще продължавате да бъдете супер продуктивни в действията си.



Лъв

Въпреки че Слънцето скоро ще напусне пределите на съзвездието Лъв, то все още се намира в него и с настоящото Новолуние ще успеете да се задържите малко по-дълго под светлините на прожекторите. Чувствате се в топ форма и усещате мощен прилив на енергия, но какво ще правите с цялата тази вътрешна сила, зависи изцяло от вас. Времето е изключително подходящо за нови приключения и реализация на личните ви таланти, независимо дали става въпрос за споделяне на творчески проекти, увеличаване на социалните контакти, или просто да изглеждате и да се чувствате готино. Не се стеснявайте да бъдете възможно най-автентичната версия на себе си.



Скорпион

Сега е времето да подходите с креативност и интелект към новите проекти във вашата работа. Новолунието идва, за да ви благослови с ново и свежо начало в кариерното ви развитие, което не бива да пренебрегвате с лека ръка. Точно сега сте изключително концентрирани, непоклатими, прецизни и уверени. Ще е наистина глупаво да пропилеете целия този рог на изобилието, който се излива върху вас. Само внимавайте да не станете прекалено съревнователни, тъй като вашите колеги и приятели могат само да ви съдействат в пътя ви нагоре.



Стрелец

Това Новолуние ще ви вдъхнови да демонстрирате успешно своите скрити таланти и неутолимата ви жажда за нови приключения. Сега е идеалният момент да разширите своите хоризонти, без значение в кое поприще – кариера, обучение или просто нещо различно, което не сте опитвали до този момент. Позволете си да послушате детето в себе си и ще видите как ще израснете неимоверно много за отрицателно време.

Четете още: Меркурий в Лъв ни зарежда с хъс и увереност да преследваме мечтите си