Амбър Хърд сложи хиджаб, но забрави бельото. Феновете ѝ са в шок (Снимка)

Амбър Хърд привлече вниманието към себе си, след като спечели сърцето на един от любимците на Холивуд - Джони Деп. След шумния им развод и обвиненията в домашно насилие, актрисата си спечели и много врагове.

34-годишната звезда за пореден път се сблъска с омразата на обществото, след като сподели снимки на профила си в Инстаграм от посещението си в Турция. По-точно след една фотография, на която е преметнала хиджаб.

Вместо да получи възторжени коментари обаче, върху нея се изсипа дъжд от критика и обиди.

View post on Instagram
 

Всъщност това, което предизвика негодувание сред смутените потребители на социалната мрежа, бе начинът, по който актрисата се бе облякла. Става дума не за самите дрехи, а за липсата на бельо под тях. Въпреки че сред феновете имаше и такива, които подкрепиха Амбър в избора ѝ, желаейки ѝ приятно изкарване, лагерът на потресените влезе в действие и обвини Хърд в липса на морал и лицемерие.

„Амбър Хърд няма никакво уважение към религията, нито към расата, както неведнъж сме виждали... Използва хиджаб като моден аксесоар. Демонстрира косите и шията си, а и не носи бельо“, възмущава се последовател.

„Покрила главата си с плат, но забравила бельото? Тази снимка показва каква точно е Амбър Хърд – фалшива. Няма по-подходящо противоречие“, роптае друг.

Звездата отвърна на ударите с цитат от статия в австралийско издание: „Джамиите са истински места. Точно като музеите и църквите. Както и забрадки (където понякога се изисква да се посетят). Тайната е разкрита“.

Четете още: Гала се пусна без сутиен на 53! Феновете ѝ... във възторг (Видео)