Меган засади градина с любимото цвете на Даяна в нейна памет (снимки)

Принц Хари и Меган Маркъл почетоха паметта на принцеса Даяна, като засадиха любимите ѝ цветя - незабравки, в двора на детска градина в Лос Анджелис, Калифорния.

Херцозите на Съсекс, които това лято се нанесоха в новия си дом в Санта Барбара заедно с 1-годишния си син Арчи, с охота се включиха към инициативата на учители и деца и посадиха различни цветя в понеделник, 31 август – датата, на която Даяна загуби живота си в зловеща автомобилна катастрофа през 1997 г. в Париж.

View post on Instagram
 


Семена от любимото цвете на покойната си майка Хари бе донесъл лично със себе си.

В допълнение към незабравките, високопоставената двойка засади и други цветя и зеленчуци като петунии, калифорнийски диви цветя, домати, тикви и други растения.


На снимки, споделени на Инстаграм страницата на Благотворителната организация за подкрепа на жени и деца в неравностойна положение, се вижда как херцогът и херцогинята са оцапали ръцете си с почва и засаждат цветята заедно с децата.

Всички са на дистанция един от друг и с маски, придържайки се стриктно към мерките за безопасност заради коронавируса.

Припомняме, че през 2018 г., в деня на сватбата си с принц Хари, Меган отдаде почит на майката на избраника си, като включи в сватбения букет любимите незабравки на Даяна.

Четете още: Вижте милото обещание, което Уилям дал на Даяна