Автор
Woman.bg

Принц Уилям преди смъртта на Даяна: Не се тревожи, мамо, ще ти върна титлата, когато стана крал

Една от най-драматичните любовни истории на всички времена несъмнено е тази между принцеса Даяна и принц Чарлз. Фаталното неразбирателство помежду им и щедрата доза предателство беляза не само връзката им, но и цялото кралско семейство и най-вече синовете им – Уилям и Хари. Те са съвсем в началото на живота си, когато родителите им се развеждат, а не след дълго им се налага да се сбогуват завинаги с любящата си и отхвърлена от фамилията майка.

View post on Instagram
 

Човек никога не може да се примири и да надживее загубата на толкова близък и любим човек. Още повече на дамата, която го е дарила с живот или по-простичко казано...на мама. Дори и след като изминат години, тъгата, скръбта и огромната липса отново намират път да си проправят път към сърцето, а спомените могат да бъдат топли и мъчителни. Принц Уилям бе едва на 15 г., когато загуби майка си, принцеса Даяна или както всички обичаха да я наричат "Принцесата на народа". Смъртта ѝ бе шокираща, бърза и изключително нелепа. А болката и травмата белязват братята Уилям и Хари за цял живот...

Принцеса Даяна бе любимка на народа, но самата тя е споделяла тайно пред най-близките си приятели, че страда от студеното отношение към нея от страна на семейството. За нещастие тя така и не намира спокойствие и радост до края на дните си и загива в катастрофа.

View post on Instagram
 

Уилям и Хари неведнъж са говорили открито за ранната загуба на майка си, но един от близките приятели на Даяна разкрива нещо, което досега вероятно не сте чували и което със сигурност ще ви развълнува.

Когато Лейди Ди се разделя с принц Чарлз, тя губи и титлата си. Противно на очакванията, кралица Елизабет II не е имала нищо против бившата ѝ снаха да продължи да носи титлата си, но принц Чарлз настоявал да ѝ бъде отнета. По това време Уилям е само 14-годишен и е крайно разстроен от случващото се. В този труден момент той решава да окаже морална подкрепа на майка си и ѝ дава следното обещание:

„Не се тревожи, мамо. Един ден ще ти върна титлата, когато стана крал.“



Според близкия приятел на Даяна тя е била толкова трогната от милото отношение на Уилям, че проронила няколко сълзи. Но уви - херцогът на Кеймбридж никога няма да може да изпълни обещанието си...

Четете още: Мила Кунис: Само хуморът ми помага с мъжете