Автор
Десислава Недева

Този ултра точен зодиак на маите разкрива скрити черти от вашия характер

Ако много често сте се чудили защо не отговаряте напълно на описанията за вашата зодия, погледнете този хороскоп на маите, който датира от 1000 години преди новата ера. Той ще разкрие пред вас неподозирани качества, които притежавате и които ви отличават от стандартния профил на зодиите на традиционната астрология.

Ягуар (26 юли – 14 август)

Хората, родени през този период, имат силен и необуздан характер. Те са горди, безстрашни лидери, които са готови безмилостно да се борят срещу конкурентите. Въпреки мощната енергия, която притежават, те са и изключително състрадателни и лоялни.



Жаба (15 август – 3 септември)

Маите са смятали жабата за възвишено създание, което е способно да работи на няколко нива на съзнанието едновременно и да възприема информация извън човешките възможности. Хората, които са родени в този период, са много мъдри, имат задълбочено мислене и умеят да виждат отвъд обозримото.

Елен (4 септември – 23 септември)

Тези хора са изключително фини, пъргави и притежават вроден усет за грациозност и благородство. Те обикновено се движат в рамките на големи групи от хора и въпреки своите странности, другите ги считат за лидери.

Риба (24 септември – 13 октомври)

Това са изключително живи и подвижни натури, които често посвещават живота си на някоя добра кауза. Те са адаптивни и лесно сменят обкръжението и дори местожителството си. При първоначален контакт хората могат да ги сметнат за вятърничави, но те винаги взимат правилното решение в живота си.



Небе (14 октомври – 2 ноември)

Тези хора създават усещане за лекота и фееричност, което ги прави предпочитана компания във всяка една обществена прослойка. Това в никакъв случай не означава, че са повърхностни. Те са изключително умни и схватливи и винаги излизат с оригинално и правилно решение по възникващите проблеми и въпроси.

Куче (3 ноември – 22 ноември)

Тук попадат най-лоялните и любвеобвилни хора на планетата. Те притежават рядкото умение да успокояват и поучават другите и да им помагат в особено трудни моменти от техния живот.

Слънце (23 ноември – 12 декември)

Всички хора, родени под опеката на Слънцето, са в унисон с естествения цикъл на живота и вероятно притежават някакъв вроден талант да лекуват. Освен това са изключително възприемчиви за нова информация и умеят да погледнат на една ситуация от всички възможни ъгли. Понякога това ги прави малко нерешителни, но пък накрая винаги взимат най-мъдрото решение.



Облаци (13 декември – 1 януари)

Тези хора имат визия за това как се случват нещата от живота и рядко биват изненадани от хода на събитията в своя живот. Те обичат да прекарват голяма част от времето си сред природата, привлича ги също градинарството и връзката със земята.

Нощ (2 януари – 21 януари)

Тези хора определено са нощни птици и се чувстват най-продуктивни през тъмната част на денонощието. Те оцеляват безпроблемно в трудни и страшни времена и често обединяват и повеждат хората, защото имат най-трезва преценка за ситуацията.

Луна (22 януари – 10 февруари)

Те работят най-добре в екип, защото имат вродена склонност да балансират позитивните и негативните характеристики на хората около себе си. Дипломатични и миролюбиви създания са, които внасят хармония във всяка една социална група, към която се прикрепят. Това в никакъв случай не ги прави нерешителни,. Напротив, лунните хора отлично знаят какво искат и как да го постигнат в този живот.



Врабче (11 февруари – 2 март)

Това са адаптивни и променливи персони, които имат склонност да се впускат в нови приключения. Те са любители на ранните сутрешни часове, когато още природата не се е събудила и обичат да поставят ново начало и да проправят път там, където никой още не е посмял да стъпне.

Дърво (3 март – 22 март)

Дърветата са фундаментална част от природата и осигуряват основният източник за живот на земята – кислород. Аналогично, хората родени в този времеви участък са силни и често представляват стожерите в семейството. Те осигуряват благосъстоянието, здравето и баланса в една фамилия.

Тайна ( 23 март – 11 април)

Това са мистериозни и потайни личности, които не се разкриват напълно дори пред най-близките си хора. Ако все пак се поддадат на изкушението и споделят част от тайните си пред някого, това означава, че наистина му гласуват огромно доверие.



Подземен свят (12 април – 1 май)

Изненадващо, но тези хора не са никак конфликти като личности. Вместо това те се чувстват удивително комфортно в неясни и несигурни времена и успяват да запазят спокойствие и да взимат правилни и мъдри решения в ситуации, в които другите изпадат в паника.

Бухал (2 май – 21 май)

Това са хора визионери, които работят близо до изявени лидери, за да ги съветват и напътстват. Тяхната сила се откроява най-вече във времена на буря, преносно и буквално. Когато условията са сурови, бухалите се справят отлично в сравнение с другите представители на зодиака на маите.

Барабан (22 май – 10 юни)

Тези хора са стабилни и постоянни като биенето на тъпан, а също така са честни и директни в общуването си с околните. Няма нищо скрито и покрито при тях, всички карти са на масата. Те казват това, което мислят и мислят това, което казват. Не са двулични, нито лицемерни и притежават морал и лоялност, които се ценят високо.



Костенурка (11 юни – 30 юни)

Това са стабилни и улегнали хора, които имат пространствено разбиране и усещане за времето, в което живеят. Те умеят да осъвременяват древни начини за решаване на проблемите и да ги адаптират към настоящето.

Крокодил (1 юли – 25 юли)

Хората, родени през тази част на годината, са упорити, непреклонни и постоянни в действията си. Те са търпеливи и не се поддават на чужди влияния, но пък не са много адаптивни към промените.

Четете още: Нумеролог разкрива: Каква е кармата на народа ни според азбуката ни