Лили Иванова винаги е обичала да живее сред разкош, което напълно съответства на звездния ѝ статут. Ето защо тя често си позволява да обзавежда дома си със скъпи вещи.

Примата на българската естрада разполага не с 1, а с цели 3 апартамента в София, но е известно, че тя обитава този, който наследи след раздялата си с Янчо Таков. Той се намира на централната улице „Оборище“, а от снимките, направени по време на интервюта на певицата там, виждаме че е издържан в елегантен и бляскав стил, като в него преобладават светлите цветове.

фотограф: Kostadin Krustev Koko / 2015 г. коса: Фифи за салон “Fetish Hair Studio”

Публикувахте от Lili Ivanova в Сряда, 15 юли 2020 г.


Съвсем наскоро Лили Иванова закупи поредния скъп елемент за дома си, който да внася не само разкош, но и да предпазва от слънцето. Сигурно вече се досещате, че става дума за пердета. Но това не са обикновени пердета, а изискани завеси, за които Лили е броила близо 17 хил. лв. Пердетата са френски и певицата е влюбена в тях. Те дори успяха да изместят белгийските завеси, на които тя залагаше дълго време. Говори се, че за тази покупка Лили Иванова е използвала дори отстъпка.

фотограф: Kostadin Krustev Koko / 2014 г. коса: Фифи за салон “Fetish Hair Studio”

Публикувахте от Lili Ivanova в Събота, 4 юли 2020 г.


Четете още: 7 (безплатни) фън шуй съвета, за да освежите дома си и да рестартирате живота си