Автор
Десислава Недева

Картите Таро разкриват какъв ще бъде месец октомври за всяка една зодия

Овен – Звездата

Овенът стартира месец октомври с грандиозни планове за своето бъдеще. Той желае да подеме нов проект, да промени начина си на живот или с други думи да започне на чисто. Има куп идеи в главата си и няма търпение да премине към тяхното осъществяване. Той винаги подхожда с оптимизъм, но ще му се наложи да прояви и търпение, защото нещата няма да се случат от днес за утре. Трябва да вложи старание, упорство и много труд и чак тогава да очаква положителен развой на събитията.



Телец – Тройка Жезли

Телците са положили наистина много усилия и са отделили време, за да реализират идеите си и вече през месец октомври ще започнат да берат плодовете на своя труд. В работата най-после забелязват талантите им и получават така мечтаното повишение, връзката им се развива повече от чудесно и назрява моментът с годежа и сватбата, а защо не и с бебето. Изобщо няма да скучаят Телците тази есен. Очакват ги редица ангажименти, кой от кой по-романтични и бляскави.

Близнаци – Кралица Чаши

Близнаците ще са настроени на любовна тематика, като ще предпочетат уюта на домашното огнище пред социалните контакти. Невероятно, но факт. Те ще се изявяват този месец като идеалните съпруги, ще сготвят вкусна гозба на съпруга си и децата, ще се грижат всичко да бъде чисто, спретнато и подредено. И цялата тази домакинска работа това ще ги удовлетворява напълно и ще им носи такъв душевен комфорт, че няма какво повече да искат от живота, за да са щастливи.



Рак – Осмица Мечове

Този месец ще имате странното усещане, че сте попаднали между чука и наковалнята. Отдавана не ви се е случвало да бъдете въвлечени в подобна патова ситуация, но ето, че и такъв момент настъпи. В пространството се хвърлят някакви думи, обвинения и провокации, а вие не знаете на кой дразнител първо да обърнете внимание. Най-разумното нещо, което можете да направите, е да изчакате бурята да утихне от само себе си. Не казвайте повече, отколкото е необходимо, защото не сте наясно с общата картина и може да не си изиграете картите правилно. Само наблюдавайте.

Лъв – Паж Пентакли

През месец октомври Лъвовете ще се изявяват като добрата фея и ще помагат на всеки, обърнал се към тях за помощ. Ако скоро сте започнали нова работа, не се обезкуражавайте от бавните темпове, с които напредвате. Информацията е много и е необходимо време, за да влезете в час с всичко, което за вас е ново и непознато. Може нещата да не се случват толкова бързо, колкото на вас ви се иска, но пък вървите смело и сигурно напред към светлото бъдеще, което ви очаква.



Дева – Асо Мечове

Октомври ще ви донесе новина или ново разбиране за нещата. Възможно е както вие да я съобщавате, така и да я получавате. Не е задължително новините или ситуациите да бъдат негативни, напротив. Може например случайно да научите от ваш приятел, че се освобождава вакантна позиция, за която дълго време сте искали да кандидатствате. Друг вариант е да се наложи вие да споделите с родителите си, че не желаете повече да живеете заедно и имате нужда да се отделите в самостоятелно жилище.

Везни – Императорът

Този месец ще ви се наложи да се занимаете с някои административни въпроси, които досега сте отлагали, но все някога трябва да ги свършите. Това някога ще бъде през месец октомври. Тези от вас, които са останали без работа обаче, най-после ще успеят да си намерят източник на доходи точно сега. Други, които са били в търсене на жилище, най-накрая ще открият своя мечтан дом и веднага ще сключат изгодна и за двете страни сделка по покупко-продажба.



Скорпион – Двойка Жезли

Скорпионите ще са изправени пред тежък избор, който трябва да направят през този месец. Лошото в случая е, че алтернативите, между които трябва да избират, притежават еднаква тежест и по този начин силно затрудняват взимането на окончателно решение. Препоръчително е да не се колебаете твърде дълго, защото в крайна сметка, който и от двата варианта да изберете, винаги ще загубите нещо за сметка на друго. Затова се научете да действате със замах и да поемате отговорност за изборите, които правите.

Стрелец – Кралица Пентакли

През този месец Стрелците ще са във вихъра си. Те ще усещат неизчерпаем прилив на енергия и ще успеят да се справят перфектно както като любящи домакини, майки и съпруги, така и като амбициозни кариеристи, които не се спират пред никой и пред нищо, докато не осъществят плановете си. С каквото и да се захванат Стрелците, всичко ще им върви по мед и масло и ще постигат невероятни резултати. Освен да се гордеете със себе си, не знам какво друго да ви дам като съвет.



Козирог – Шестица Мечове

Ако през изминалия месец сте попадали прекалено често в конфликтни ситуации, то октомври напомня за положение на привидно примирие. Заровили сте томахавките, но вътрешно таите негодувание един към друг и не приемате различни от вашите гледни точки. Ясно е, че това е временно положение и тепърва ще се разплита ситуацията, но се опитайте да мислите трезво, докато сте в хладна война, за да вземете максимално мъдро решение как да сключите окончателното помирение.

Водолей – Дяволът

Този месец ще осъзнаете, че се намирате в капана на собствените си страхове. Дали изневерявате на половинката си и се боите да не излезе наяве вашето предателство или стоите на работа, която не ви удовлетворява, но поне е сигурно и познато място за изкарване на прилични доходи. Това няма никакво значение. Важното в случая е да застанете лице в лице с вашите демони и да се опитате да ги победите.



Риби – Рицар Чаши

Рибите ще се носят на вълните на любовта през целия месец октомври. Те няма просто да си паднат по някого или да флиртуват с този или онзи, а ще се потопят в дълбоките води на чистата и искрена любов, която е възвишена и по-истинска от самия живот. Ако все пак се случи така, че любовта ви подмине, вие ще правите всичко, с което се захванете, водени единствено и само от сърцето си. Внимавайте обаче да не се разочаровате от грубата действителност, защото това отрезвяване на идеалистичните ви представи за света, може да ви подейства доста демотивиращо.

Четете още: Октомври ще бъде незабравим за тези 3 зодии