Автор
Десислава Недева

Октомври ще бъде незабравим за тези 3 зодии

Майката природа има много и различни настроения. Тя ги сменя според сезоните – пролетта е цветна и жизнена, лятото е топла и по детски чиста, есента е очарователна и загадъчна, а зимата е зряла и безпощадна. Нещо значимо се случва в живота на човек в началото на всеки един сезон от годината, като това правило важи с пълна силна за някои определени зодии. Вижте кои знаци на зодиака уцелиха джакпота с настъпването на есента.

Близнаци

Не потискайте чувствата си, Близнаци. Есента вече настъпи, което означава, че Слънцето хвърля своите все още топли лъчи върху любовта и романтиката във вашия живот. Ще се наслаждавате на живота както никога досега, ще кипите от творческа енергия и ще изпитвате изгаряща страст. Звездите ви подтикват да изразявате себе си и нуждите си свободно, не игнорирайте техния зов. Тъй като Венера пък осветява комуникацията във вашето ежедневие, вие ще се радвате както на приятни, така и на полезни контакти, които ще ви донесат голяма изгода в личните и бизнес отношения. Слънцето се намира във Везни, който също е въздушен знак като Близнаците и тази благоприятна небесна конфигурация ще създава щастливи случайности и ще ви подкрепя във всяко една начинание.



Везни

Честито на всички Везни, на които им предстои да отпразнуват рождения си ден през месец октомври. Венера ви кара да блестите като редки диаманти и сякаш някаква магия витае около вашата личност, която малко хора разбират, но пък всички я усещат. А вие се чувствате енергични, с приповдигнато настроение, което ви прави приятна и предпочитана компания за всички ваши колеги, познати, близки и приятели. Възползвайте се от допълнителния чар, който ви е спуснат от звездите, за да придвижите отдавна застинали проекти или да се промъкнете на пръсти в сърцето на мъжа, когото отдавана мечтаете да притежавате. Впечатлението, което оставяте у околните, е всичко друго, но не посредствено, а те не знаят, че вие тепърва ще разгръщате своя потенциал.



Водолей

Тази есен ще живеете на ръба, Водолеи, а вие обожавате да се чувствате така, сякаш се намирате сред страниците на вълнуващ приключенски роман. Очаква ви завоюване на нови територии, търсене на неизвестното, напредък в образованието, тестване на вярата и много далечни пътувания в страната и чужбина. Добрата новина е, че ще преминете през всички тези изпитания в добра и подкрепяща компания. Оптимизмът, който ви е обзел, ще ви помогне да се отдадете на занимания, които досега сте смятали за невъзможни за изпълнение, а когато има и човек до вас, който да ви окуражава в рисковите начинания, няма граници и пречки пред вас. Ще ви привличат нетрадиционните изживявания, които ще отворят пред вас нови хоризонти и ще ви научат на нови знания, умения и по-дълбоко разбиране за самите себе си. Уловете мига и не мислете за последиците. Оставете звездите да се погрижат за останалото. Те знаят кое е най-доброто за вас.

Четете още: О, не! Марс е ретрограден! Как ще промени живота ни?