Автор
Десислава Недева

Месец октомври ще бъде успешен за кариерата на тези 3 зодии

От началото на септември Марс, планетата на действието, се движи ретроградно по небосклона и забавя всички наши планове или отлага старта на новите начинания, което може да бъде доста смущаващо за по-амбициозните натури. Те обаче ще успеят да преодолеят страха от провала и въпреки неблагоприятните астрологични събития ще постигнат максимума от възможностите, които звездите им предлагат. Кои са тези три знака от зодиака? Вижте ги:

Лъв – Учите се бързо и приемате с охота новите предизвикателства

През месец октомври мозъкът ви ще работи на високи обороти и ще имате желанието да научите нови неща и да придобиете допълнителни умения, за да се развивате в професията, която сте си избрали да следвате. С лекота ще общувате с колегите, ще създавате нови контакти и ще изразявате себе си плавно, разбираемо и енергично. Освен това Венера ще хвърля своята мека светлина върху финансовите ви постъпления, които постепенно ще се увеличават все повече и повече. Добра идея е да помислите как да ги спестите и да инвестирате в покупката на нещо голямо като например недвижимо имущество, отколкото да ги харчите за дребни и краткотрайни удоволствия.



Стрелец – Вашите отлични резултати в работата няма да останат незабелязани

Този месец ще имате усещането, че всички погледи са вперени във вас и вероятно няма да сте далеч от истината. Не се притеснявайте обаче, защото околните ви гледат с възхищение. Вие си знаете колко много се стараете и давате най-доброто от себе си за постигането на високи резултати в работата, но когато срещнете чуждото одобрение и признание, тогава разбирате, че си е заслужавало цялото себеотдаване, къртовски труд и редица безсънни нощи. Винаги сте искали да направите добро впечатление на колегите си и най-после осъзнавате, че сте успели. Звездите ви напомнят за висшите цели, които имате и които ви водят нагоре по кариерната стълбица. Венера създава допълнителен ореол около вас и ви дарява с чар, който не може да остане незабелязан. Всички говорят за вас, Стрелци!



Водолей: Амбицията ви няма граници

Вие винаги сте вярвали в способностите си, но през месец октомври самочувствието ви е на макс, за щастие в приемливи и здравословни граници. Вие знаете, че притежавате всички необходими качества и умения, за да постигнете целите, които сте си поставили в кариерното си развитие. Както Слънцето, така и Меркурий хвърлят своята светлина върху работните дела, като им удрят по едно рамо, с което успявате да хванете юздите и вие да контролирате какво се случва с проектите ви. На 22-ри октомври идва и вашето време, когато Слънцето навлиза в знака Везни и ви помага да управлявате успешно живота си, а изпълнението на най-съкровените ви мечти ще се превърне в естествено следствие на благоприятните обстоятелства, в които ще бъдете поставени. Истински късметлии сте, затова не позволявайте на никого и нищо да застава на пътя ви.

Четете още: Раздялата с тези 5 зодии е наистина болезнена