Автор
Десислава Недева

Раздялата с тези 5 зодии е наистина болезнена

Разделите са едно от най-болезнените неща, през които всеки един от нас е преминавал през живота си. Дори и най-спокойните и рационални личности трудно преживяват този период – писане на съобщения в нетрезво състояние, оплюване на бившия пред приятелките и всякакъв друг тип хаотични реакции на безсилие и отчаяние.

Има обаче 5 зодии, които изразяват доста по-бурно своето недоволство от промяната и цялото напрежение се стоварва върху главите на техните вече бивши партньори. Така че, ако планирате да зарежете гаджето и той се окаже една от следващите пет зодии, бъдете една идея по-предпазливи в съобщаването на неприятните новини.

Овен

Като представители на огнената стихия, Овните могат да демонстрират доста агресивно поведение, когато нещата не се случват според техните изисквания. Те притежават състезателен характер и предпочитат те да са първите, които ще сложат край на връзката, защото това ги кара да чувстват превъзходство. Когато все пак им се случи да ги зарежат, го играят тежкарски и са склонни да се впуснат веднага в нова връзка, за да докажат на бившия, че отдавна са преодолели раздялата.



Козирог

Козирозите са истински виртуози в издигането на стени около себе си и прикриването на истинските чувства, които бушуват в душите им. След като всичко е приключило, те ще изтрият телефонния номер на бившия и ще скъсат всички общи снимки, на които изглеждат щастливо влюбени. Няма дори да споменават името му пред своите приятелки и ще се правят на супер чил отстрани, но вътрешно ще изживяват буря от емоции. Вероятно ще изградят непоносимост към неговата личност и дори ще го дистанцират от общите им приятели.

Лъв

Лъвовете обичат да получават солидна доза внимание и са свикнали всички да гравитират около тяхната орбита. Ето защо, когато някой ги зареже, те имат проблем с осъзнаването, че могат да бъдат и нежелани. След раздялата необходимостта да бъдат център на Вселената може да се трансформира в отчаяние и чувство за малоценност. Те ще започнат да заливат социалните мрежи със свои снимки, на които си мислят, че изглеждат ослепително, само за да докажат отново колко са зависими от чуждото мнение и обожание.



Телец

Инатливият Телец среща сериозни трудности в приспособяването към промяната и не може да приеме чувството на болка и самота, които са естествена реакция на мозъка след раздяла. Те не могат да погледнат на ситуацията от друга перспектива, освен от тяхната собствена, затова изпитват единствено гняв и негодувание към бившия. Необходими са състрадание и съпричастност, за да се осъзнае, че другият човек също страда, но това са емоции твърде далечни от егоистичната същност на Телеца. Той таи лоши чувства към предишния си възлюбен, които никога няма да забрави, а е по-вероятно да си ги отнесе в гроба. Ще саботира всякакви опити на другия човек да останат приятели и така ще увеличи двойно повече болката от раздялата.

Рак

Раците са силно емоционални същества и когато всичко между вас е наред, ще ви гледат като писано яйце, но зададе ли се буря, очаквайте пред вас да се отвори кутията на Пандора. Те ще ви пишат сърцераздирателни съобщения колко много им липсвате, а на следващия ден ще изхвърлят дрехите ви през терасата. Водната стихия, към която принадлежи знака Рак, трудно контролира всички емоции, които бушуват в неговата душа. Представителите на тази зодия трябва да пренасочат цялата си любов към самите себе си, за да излекуват раните и да продължат напред по-силни от всякога.

Четете още: Вие сте Овен? Ето кои 3 зодии могат да се окажат сродната ви душа