Тази бивша проститутка удари всички съпруги в земята: Момичета, ето защо мъжете ви идваха при мен

Всички жени се питаме едно и също, откакто свят светува – защо мъжете ни изневеряват и влюбват ли се те наистина?

По темата е говорено и писано много, но понякога е по-добре да разберем как стоят нещата от дргуата страна. А именно да се запознаем с мнението на жена, с която мъжете изневеряват на съпругите си. Ето какво споделя тя:

Тя се подвизава под прякора „Саманта Х“ и е била ескорт 6 години. Много господа са се възползвали от услугите им и тя е имала възможността да разбере защо го правят.

View post on Instagram
 


Саманта Х е категорична, че всеки мъж е склонен да намери време за изневяра, без значение колко е натоварено всекидневието му. Също така независимо колко е здраво семейството на един господин и колко перфектно изглежда бракът му отстрани, той отново ще е склонен да се поддаде на изкушението да прави секс с друга жена.

От гледна точка на опита си, Саманта разделя изневеряващите мъже на три категории.

В първата попадат мъже, които не поддържат достатъчно интимни отношения с жените си. Често те са адски нещастни, но не напускат половинката си поради практически причини или за да не наранят децата си.

Във втората са мъжете, които твърдят че обожават съпругите си, но просто имат нужда от малко разнообразие.

В третата категория спадат най-сложните случаи – щастливо женени мъже, които нямат никаква причина да изневеряват.



Саманта Х разкрива и защо мъжете предпочитат да се обърнат към услугите на проститутка, вместо да започват странична афера. Причината се корени във факта, че жените, които правят секс за пари не създават никакви проблеми и вероятността да ги хванат половинките им в изневяра е много по-малка.

Дамата споделя и друг любопитен факт, а именно че според нея много често жените подозират, че любимите им мъже изневеряват, но предпочитат да живеят в заблуда и да не се изправят срещу проблема. А също така и някои господа са научили, че съпругите им имат афера с други мъже и по този начин се опитват да превъзмогнат болката.

Четете още: Помощ! Правя страхотен секс с двама мъже и не мога да избера с кого да съм