Имам невероятен съпруг, но и страхотен любовник. Кого да избера?

Ако търсите пълното щастие, трябва да ви предупредим, че си губите времето - то просто не съществува. Дори и в любовта не всичко е като по филмите и перфектната половинка не съществува. Трайните отношения винаги изискват някой-друг компромис. Ето защо е много важно да имате добре изградени приоритети и да знаете точно какво искате. Но разбира се, много от нас не могат да се похвалят, че са наясно със себе си. И тук идват изневерите, които ни объркват още повече.

Днес ще ви запознаем с историята на едно момиче, което е изправено пред трудната дилема между любимия ѝ съпруг, с когото обаче интимният живот куца и любовника, с когото сексът е умопомрачителен, но не може да бъде нейна опора:

"Аз съм на 33 г. и съм щастливо омъжена за прекрасен човек. Животът ми беше ужасен преди да се срещнем, тъй като аз често изпадах в тежки депресивни състояние. Но една вечер се запознахме на купон на общи приятели и любовта ни потръгна моментално. Паснахме си перфектно и до днес сме много щастливи заедно. Вече 6 години се радваме на любовта си и споделяме общ покрив.

Той е невероятен, грижовен, мил, откакто съм с него нямам пристъпи на депресия и ми осигурява страхотен живот. Но с времето сексуалните ни отношения започнаха да куцат. Той почти не ме възбужда вече и отдавна не сме били интимни.

Преди година започнах нова работа и се сближих с един от колегите ми. Той е адски чаровен, говорим си приятно и истината е, че сърцето ми бие учестено всеки път, когато го видя. С времето започнахме да спим заедно, а аз го излъгах, че бракът ми не върви.

Сега той иска да се разведа и да имаме сериозна връзка. Но това, което ме притеснява е, че той също има проблеми с депресията и не желае да има деца. А аз много искам да стана майка някой ден. Сексът с него обаче е феноменален! Спира ми дъхът всеки път!

От друга страна осъзнавам колко е невероятен моят съпруг и мисълта да го напусна направо ме ужасява. Много ме е страх да не остана сама. Какво да направя? Защо не мога да взема решение?", М.

Съветът на експерта:

Никой не може да каже какво ще е бъдещето, но можеш да постъпиш максимално разумно. С оглед на това, че в момента има пандемия, те съветвам да сложиш на пауза отношенията си с любовника и да поработиш над брака си. Просто сподели на съпруга ти какво те възбужда и опитайте да възродите тръпката помежду си. Любовникът ти може да те задоволява сексуално, но той нито ще бъде твоя опора, когато изпаднеш в емоционална дупка, нито иска да бъде баща.

Четете още: 5 подвига, които правим в името на мъжете, а те никога няма да оценят