5 подвига, които правим в името на мъжете, а те никога няма да оценят

07 октомври 2020 | 10:10
7963
1
снимки: Unsplash
1

Момичета, колкото и да го крием, ние правим безброй компромиси в името на любовта и често това се случва дори неусетно. Но такива сме си ние жените – винаги готови за велики подвизи за онзи идиот, по когото толкова много си падаме. Истината е обаче, че за тези 5 неща на мъжете просто не им пука и няма смисъл да ги правите заради любовта:

1. Да се отказвате собствените си интереси

Никога, ама никога не се отказвайте от любимите си дейности само и само да се харесате на господина до вас. Не приемайте неговите интереси за ваши, поддържайте си вашето хоби, не сте длъжни да ритате футбол или да играете компютърни игри с него. Освен ако това не ви доставя удоволствие. Но ако го правите единствено заради него, той никога няма да го оцени подобаващо.

двойка

2. Да си променяте мнението заради него

Мъжете не са чак толкова глупави, момичета. Те започват отношенията си с нас, знаейки какво нашето мнение по важните за тях въпроси и не е никак секси да си променяте мирогледа, просто за да сте в синхрон. Не се съгласявайте, когато не споделяте неговото мнение и не пренебрегвайте собствените си възгледи. Ще изглеждате безхарактерни, а това не действа като магнит на мъжа.

3. Да се отказвате от приятелите си

Това е една от най-големите грешки, които жената е склонна да допусне, погълната от морето на любовта. Не забравяйте, че социалните живот продължава дори и когато сте обвързани. Също така в даден момент, ако цялото ви внимание е фокусирано само върху един човек, след време това ще ви натежи и връзката ви ще бъде просто изчерпана. Не пренебрегвайте най-близките си, които са били до вас и когато не сте имали половинка. Те ще бъдат до вас и след това, стига да им покажете, че ги цените и не ги забравите.

жена

4. Да се променяте заради него

Много жени с по-ниска самооценка се стараят постоянно да бъдат атрактивни за мъжа до себе си от страх да не го загубят. Те са готови денонощно да тренират, да не се хранят и да правят какво ли не с външността си, защото иначе Той може да срещне някоя по-хубава от тях. Момичета, не си го причинявайте, уважавайте се! Господинът никога няма да оцени докрай това, което правите, а и липсата ви на самочувствие в даден момент ще го смути или ще започне да се възползва от нея и да ви манипулира. Ако той не ви обича преди да се превърнете в топ красавица, значи няма да го прави и след това.5. Да се заключите у дома и да домакинствате до припадък

В женската природа е заложено желанието за уют, но ако при вас то дойде в неприлично големи дози, само заради този мъж, просто не го правете. Не прекарвайте дните си в чистене, готвене и размисли как да превърнете любовното ви гнездо в мечтаното място. Още повече, ако градите кариера, не преобръщайте приоритетите си заради емоциите към мъжа до вас. Той няма да го осъзнае на 100% и след време ще съжалявате и това ще повлияе негативно, дори може и пагубно, на отношенията ви.

жена

Четете още: 7 знака, че на него не му пука за вас

Още по темата

Коментари

1 ...
  07 октомври 2020 | 15:28 отговор
 

"Всички жени са героини, всички мъже са отрепки". Да се повтаря по 200 пъти дневно, а че женското его е по-масивно от Слънцето, това никога няма да си го признаете.

 

Добави Коментар

Най-четени