Мария Илиева чака второ бебе и е заченала инвитро, пише HotNews.bg по информация на ПИК. Повод за слуха е отсъствието на певицата от светски събития, на които тя упорито отказвала да се появи от седмици насам, както и липсата на мъж до нея.

Припомняме, че последната ѝ телевизионна изява бе в шоуто на Цитиридис в средата на септември, а широката рокля, с която се появи в предаването, събуди подозрение сред почитателите ѝ, че е бременна.

View post on Instagram
 


Само няколко дни по-късно Илиева трябваше да се появи сред очакваните гости на представянето на документалния филм "Направи го сега: Приказки за бъдещето", в който участва заедно с Юлиана Дончева и автора на лентата - Петя Дикова. Певицата обаче отсъстваше от събитието, което пък от своя страна даде още по-голям тласък на мълвата, че Илиева е бременна, но все още пази новината далеч от публичното достояние.

Оскъдните постове в социалните мрежи също допринасят за разпространението на версията, че изпълнителката ще става майка за втори път, както и че бебето е заченато инвитро. В същото време източници, близки до певицата, издават, че тя дори е отказала всякакви ангажименти в близките месеци.

Засега обаче Мария Илиева предпочита да запази дискретност по темата. А дали наистина е бременна, все някога ще разберем.

View post on Instagram
 

Четете още: Емануела лъсна по бельо на сцената