Накъде отива този свят? Макар и отговорът на този въпрос да е ясен, не можем да спрем да си го задаваме всеки път, когато сме смаяни от поредния шокиращ феномен в социалните мрежи. Известно ни е - светът отива към пълен упадък и възприятията за красота се изменят във все по-странна посока. При някои обаче желанието за постигане на определен идеал е излязъл от всякакви граница. Такъв е случаят с 30-годишната Анастасия Покрещук, която е поредният "Инстаграм модел".

И ако има нещо, по което тази жена да се различава от всички останали, които се изживяват като кралици на красотата в социалните мрежи, това са скулите ѝ. Те са меко казано големи. Или направо може да се каже, че тя е едни ходещи скули, към които са прикрепени глава и тяло. И все пак тя мисли, че тези скули някак могат да бъдат още по-големи и по-изразителни. И че ще е красиво.

View post on Instagram
 

До момента Анастасия е вложила над 2000 долара във филъри, като първите са ѝ били инжектирани преди 4 години. Тя толкова много харесва абсурдно големите си скули, че започнала сама да си слага филъри. Тя поставя и на ъглите на устата си, а също и върху бузите, и устните си.

View post on Instagram
 

Но хиалуронът не е единствената корекция по нея. Тя има ботокс в челото, коригирани са и челюстта, и брадичката ѝ. Анастасия споделя, че осъзнава странния си външен вид, но той я прави щастлива. Мечтата ѝ е един ден да извършва всички интервенции сама по лицето си.

Четете още: Момичето с бели коси и различен цвят на очите, което покори света с феноменалната си красота