Момичето с бели коси и различен цвят на очите, което покори света с феноменалната си красота

09 октомври 2020 | 10:54
23778
6
Снимки: Instagram
6

Не. Тя не боядисва косата си, нито пък поставя на очите си лещи с различен цвят. Снимките с нейния облик покориха сърцата на интернет потребителите по цял свят, а поразителната ѝ красота няма равна на себе си.

Само на 11-години това крехко момиче от Чеченската република вече е сензация благодарение на уникалната си външност, с която майката природа я е дарила. Фотосите с нейното феноменално лице ежедневно събират безброй лайкове и възторжени коментари.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @aminaarsakova on

Уникалната красавица се казва Амина Епендиева и действително притежава външност като на богиня, пред която е невъзможно да останеш безразличен. Голяма част от потребителите я сравняват с Денерис Таргариен от хитовата продукция на HBO "Игра на тронове". За разлика от Емили Кларк обаче, която изигра ролята на майката на драконите, Амина не носи перука.

Всъщност детето е албинос по рождение. Това обяснява необичайния цвят на кожата, косата и веждите ѝ. Наред с това обаче Амина има и хетерохромия - едното ѝ око е небесносиньо, а другото - кафяво - детайли, които придават още по-силно обаяние на нейната удивителна хубост.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @aminaarsakova on

Албинизмът и хетерохромията и поотделно са изключително редки, а комбинацията им е уникален случай.

Когато фотографката Амина Арсакова се запознава с 11-годишната чеченка, тя остава омагьосана от нейното снежно обаяние. Затова и на снимките, които прави, момичето - албинос изглежда като неземно създание, като фея, случайно озовала се в нашия свят.

От момента, в който Арсакова споделя кадрите на профила си в Инстаграм, те се превръщат в истинска сензация. Подозрителни потребители обаче не пропускат да обвинят авторката им в използването на фотошоп. Съмненията им бързо са попарени, след като близки и приятели на девойката, които лично я познават, веднага защитават уникалната ѝ красота, уверявайки, че Амина изглежда по абсолютно същия начин и в реалния живот.

Със сигурност с такава забележителна външност Амина има обещаващо бъдеще като модел с бляскава кариера. Дали обаче тя ще избере модния подиум, или ще се насочи към друго поприще, зависи единствено от нея.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @aminaarsakova on

 

Четете още: „Под едно слънце“: Един фотопроект срещу чудовищните ритуали над децата в Танзания

Още по темата

Коментари

6 Преди години имах такова коте-бяло,с едно синьо и едно кафяво око.Беше уникално!
  11 октомври 2020 | 06:42 отговор
 

 
5 Мариана
  09 октомври 2020 | 21:54 отговор
 

Последният коментар или по-скоро репликата към А? ,явно е от някакъв пълен олигофрен ли е,дебил ли,не знам защо ги публикувате,трябва да ги цензурирате,вредни са и са срам и позор за човешката раса!

 
4 Ваня Ковачева
  09 октомври 2020 | 14:06 отговор
 

Можеби скоро Господ ще създаде нова раса хора.

 
3 Наталия Гълъбова
  09 октомври 2020 | 13:59 отговор
 

Това момиче е белязано и пратено от Бог. Така милиони други негови пратеници ще могат бързо да го различават в джунглата от хора на земята. Така чрез телепатия все едно има микрочип в себе си тя е като робот, телевизор и телефон свързан с Господ.Така Господ има реална представа с проблемите и събитията с хората на семята. По подобен начин през вековете властите по света са белязали каторжниците за да имат отличителни белези за лесно разпознаване.Много хора в съня си разговарят чрез телепатия с Господ но не го осъзнават.Дори когато човек е в безсъзнание сънува че много бързо се движи в дълъг тунел и като на филм му минават пред очите най забележителните неща в живота.Така човек когато е във транс се отчита пред Господ за делата си.Всички хора сме слуги на Господ и само той може да реши кой колко време ще съществува.Затова много хора който се събудят от реанимация си спомнят за тунела на телепатичната връзка.Почти всеки е забелязвал че по някога когато спи;сънува че е на друга планета и друго измерение.Там разговаря с много познати хора, но след като се събуди не си спомня кой са те.Това са спомени от предишен живот. При събуждането човек усеща че се движи с много висока скорост, но изведнъж усеща че се чувства също като все едно е в автомобил който удря рязко спирачки.Това е душата която се завръща в тялото на човек, която се завръща от друго измерение.

 
2 A?
  09 октомври 2020 | 12:38 отговор
 

Браво, много карисво дете, да е живо и зраво.

 
1 Велизара Бобева
  09 октомври 2020 | 11:42 отговор
 

Природата е най големия творец в света.Но дали природата не е създадена от извън земен разум който съществува хиляди години преди човечеството. Затова хората ги мислят за Господ и все още вярват в него. Има хиляди доказателства за тяхното съществуване преди хиляди години.Тогава са имали съвременни космически кораби с който са слизали при хората. Така хората ги мислили за богове.Дори е възможно те да са създали по изкуствен начин човечеството. Във Индия са разкрити скелети на хора с ръст достигащ до 12 метра. Главата на скелета е по голяма от багера който е копаел когато са открити скелетите.За тези напреднали цивилизаций няма невъзможни неща: те могат да се телепортират в друго измерение, да бъдат невидими когато пожелаят,да говорвт на всякакъв език.Те не само че са сред нас, но могат да ни наблюдават от други планети също както ние наблюдаваме риби в аквариум.Както в природата има аномалий, така и сред хората ги има. Това момиче с белите естествени коси и различните очи, може да е експеримент на напреднал извън земен разум.

 
 
A?
09 октомври 2020 | 12:33

Пий си хоповете редовно ма, офцооу!

Добави Коментар

Най-четени