Журналистът Бойко Василев ще става татко за втори път! Радостната вест научаваме малко повече от година, след като той се ожени повторно.

Дамата на сърцето му е колежката му Албена, която е ръководител на сутрешния блок на БНТ. Заради бременността си тя не е присъствала на откриването на новия сезон на предаването, но тогава е било твърде рано за съобщаване на хубавата новина.

Това е първо дете за Албена и второ за Бойко, който има син от първата си съпруга Адриана. Двамата се разделиха малко преди Василев да каже "Да" и да се ожени за втори път. Преди няколко месеца журналистът и 12 години по-младата от него Албена бяха забелязани в лаборатория, която се посещава предимно от двойки, които планират инвитро процедури. Не е известно дали това е бил начинът втоарата съпруга на Бойко Василев да забременее.

Бойко Василев: В „Панорама” нищо не може да се нагласи Журналистът Бойко Василев е познат като водещ на политическото...

Публикувахте от Любословие.БГ в Четвъртък, 10 април 2014 г.

Двамата са заедно вече 4 години, но журналистът представи Албена като дамата на сърцето си, чак след като се разведе с първата си съпруга.

Все още не е известен полът на бебето, а също и в кой месец е бременна половинката на Бойко Василев.

БОЙКО ВАСИЛЕВ в 'МОЯТ ПЛЕЙЛИСТ' (момент от снимките) - фотограф: Даниела ФилиповаБОЙКО ВАСИЛЕВ в 'МОЯТ ПЛЕЙЛИСТ' -2020 (момент от снимките) фотограф: Даниела Филипова

Публикувахте от Моят Плейлист - новото музикално шоу на БНТ в Вторник, 20 октомври 2020 г.

Четете още: Тина Кунаки и Венсан Касел - голи снимки и релакс на плажа в Рио