Тина Кунаки и Венсан Касел - голи снимки и релакс на плажа в Рио

Докато светът е обхванат от ужаса на пандемията, а Франция се тресе под набезите на тероризма, някои хора сякаш продължават да живеят в друго измерение.

Звездната двойка Венсан Касел и Тина Кунаки тушира стреса от напрегнатото ежедневие под палещите лъчи на Рио де Женейро, където лятото тепърва предстои.

View post on Instagram
 

23-годишната екзотична красавица сподели снимки на профила си в Инстаграм, от които се вижда, че двамата с Касел са се отдали на крайбрежни емоции някъде из плажовете на бразилския град.

Припомняме, че двамата си казаха "Да" на скромна церемония в Южна Франция през август 2018 г., но явно Бразилия е любима дестинация на двамата, тъй като по-голямата част от времето си семейството прекарва именно там.

View post on Instagram
 

Красивата манекенка и 53-годишният френски актьор станаха родители през април 2019 г., а ние не можем да отречем, че година и половина след раждането Кунаки изглежда все така зашеметяващо. Това е трето дете за Венсан, а за младата Кунаки едва първо.

И въпреки че разликата в годините между бившия на Моника Белучи и модела е впечатляваща, двамата не спират да се носят на крилете на любовта. Кой знае – скоро може да посрещнат и втора рожба заедно.

View post on Instagram
 

Четете още: Тина Кунаки - стил, сексапил и класа в щедри дози